Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 29
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
lakše ju ozlijedio
Povratak na članak

Zagreb: Metalnim predmetom pokušao ubiti suprugu

Nevjenčani supružnici državljani su Bosne i Hercegovine, a na Peščenici žive u ulici III. Struge.

Komentari 1

CH
chemica
15:06 24.04.2012.

Ne razumijem, čemu brisanje? Da je to napravio u Njemačkoj, isti tren bi ga ukrcali na prvi vlak pa nazad u Bosnu. Što, sada smo veći \"kozmopoliti\" od Nijemaca pa toleriramo nasilje nad ženama? Evo, jedan moj susjed je prisilno vraćen u bivšu Jugoslaviju jer su ga ulovili da je \"kupio\" vozačku dozvolu. Nije mu pomoglo ni to što mu je Bayer platio troškove studiranja kao perspektivnom kadru. Na prvi voz pa nazad na Balkan. Da, tako to ide u civiliziranom svijetu. Svoje kriminalce možda moraš tolerirati, ali tuđe NE moraš. Dođe te jeftinije, ako ništa drugo.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.