Naslovnica Vijesti Crna kronika

Zagreb: Metalnim predmetom pokušao ubiti suprugu

Nevjenčani supružnici državljani su Bosne i Hercegovine, a na Peščenici žive u ulici III. Struge.
24. travnja 2012. u 12:10 1 komentara 2 prikaza
\'VARAZDIN/MEDJIMURJE- 10.04.09., Cakovec, Hrvatska-  Ilustracija za nasilje u obitelji. Photo: Vjeran Zganec-Rogulja/Vecernji list\'
Foto: Vjeran Žganec-Rogulja/PIXSELL

U zagrebačkom naselju Peščenica 48-godišnji muškarac u ponedjeljak je oko 16 sati najprije je verbalno, a zatim i fizički nasrnuo na svoju 48-godišnju suprugu koju je pokušao ubiti, priopćila je zagrebačka policija.

Ženi je, nakon što je lakše ozlijeđena metalnim predmetom, pružena pomoć u KB Dubrava, a nasilni suprug priveden je u službene prostorije prostorije na kriminalističko ispitivanje. Nevjenčani supružnici državljani su Bosne i Hercegovine, a na Peščenici žive u ulici III. Struge.

Elipso

  • chemica:

    Ne razumijem, čemu brisanje? Da je to napravio u Njemačkoj, isti tren bi ga ukrcali na prvi vlak pa nazad u Bosnu. Što, sada smo veći \"kozmopoliti\" od Nijemaca pa toleriramo nasilje nad ženama? Evo, jedan moj susjed je prisilno ... prikaži još! vraćen u bivšu Jugoslaviju jer su ga ulovili da je \"kupio\" vozačku dozvolu. Nije mu pomoglo ni to što mu je Bayer platio troškove studiranja kao perspektivnom kadru. Na prvi voz pa nazad na Balkan. Da, tako to ide u civiliziranom svijetu. Svoje kriminalce možda moraš tolerirati, ali tuđe NE moraš. Dođe te jeftinije, ako ništa drugo.