Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ivan Pernar:
Povratak na članak

'Zagovornici cijepljenja pričaju o mentalitetu krda, ali našu djecu tretiraju gore nego stoku'

Pernar se danas ponovo oglasio na Facebooku u kojem je još jedanput objasnio svoj stav oko cijepljenja

Komentari 38

BO
Bojnik
10:16 13.08.2019.

Pitam se dokad ce ovakve moralne nakaze uzimati prostor dobri i casnim ljudima u javnim glasilima.Bolje da ste napravili intervju sa onom djecom sto su se vratili sa svijetskog prvenstva u informatici okiceni medaljama,i na taj nacin stimulirali i ostalu nasu djecu da se time bave.Ali lakse vam je sjediti u uredu i pisati o covjeku ciji je um toliko mizeran da je apsurd govoriti o njegovim unutrasnjim karakteristikama.

VL
Avatar Ante-Portas
Ante-Portas
10:47 13.08.2019.

Svalog njegovog glasaca treba poslati na psihijateijski pregled i oduzeti mu poslovnu sposobnost, vozacku i oruzni list.

VL
PL
@ploto@
10:03 13.08.2019.

Ovaj jadnik traži pažnju i samopromovira se.Zna da više ne pale deložacije pa traži novu igračku.Nikad nije ništa radio niti ima dana radnog staža.

VL
Avatar Veljko_Veseljko
Veljko_Veseljko
11:55 13.08.2019.

Uzima li Pernar kakve lijekove?

VL
AM
AMD------------------------
12:44 13.08.2019.

koga i sto propagirate ? ovoga brbljaca bez orijentacije i pravca . njegovo javno prezentiranje je potenciranje neodgovornoga ponasanja.

VL
MI
Milas
12:35 13.08.2019.

Imamo penicilin, imamo cjepivo protiv tuberkuloze, sarlaha, ospica , gripe itd. itd. ajmo to sve baciti preko ramena, sto ce nam to imamo pametnog Pernara, blago nama.

VL
Avatar raco
raco
13:25 13.08.2019.

po čemu pomenuti predstavlja ikakav autoritet na području medicine da bi se prenosilo što misli o cijepljenju?

VL
DU
Deleted user
12:03 13.08.2019.

Jado da jadniji nemre biti!!!

VL
DU
Deleted user
18:00 13.08.2019.

Mogao bih shvatiti da se neki primitivni i poluobrazovani( zubni tehničar navodno) narcisoidan tip želi "slikati" po medijima ali nikako ne mogu razumjeti ljude koji takvom vjeruju i još se povode za njegovim primitivnim umotvorinama. A o tzv novinarima, koji mu daju prostor svaka riječ bi bila preblaga i prepristojna da ih opiše.

VL
Avatar nekakav
nekakav
11:26 13.08.2019.

nemoj dijete slati u školu, daj mu tablet i složi youtube. tamo je sve znanje ovog svijeta, sve je istinito i provjereno. svi ostali samo lažu i žele te prevariti i na tebi zaraditi, za zdravlje, istinu, ih nije briga. a ovo o full measure... što reći... attkisonova nije uopće kontaktirala tog doktora. na direktan upit medija o toj temi, izjavio je neke stvari koje totalno drugačije ovo područje osvijetle. ono što o autizmu treba znati jest činjenica da se prvi vidljivi oblici da sa djetetom nešto nije u redu pojave taman kad treba po 'kalendaru' primiti cjepivo, ono 5 u 1 i slične mikseve. i bez cijepljenja se to događa, a to što se baš u to doba pojave simptomi autizma je doslovno slučajnost. živa u cjepivu je u obliku u kojem ju organizam ne može uzeti. dalje, ovaj uradak, full meassure... namjerno iskrivljavanje izjave, činjenica. sve proučite na nekoj tražilici, tražite witness view vaccines autism a pernar.. on je, ako je netko zaboravio, političar. svaki političar se bavi svojim biračkim tijelom, pa tako i gospon pernar.

VL
AB
abendblatt
17:32 13.08.2019.

Pernarove izjave ist usporedbe, podsjecaju na izjave jednog teskog psihickog bolesnika, , Pernar hitno potrazi pomoc specijalista, nemoj zaboraviti povesti i majku djeteta.

VL
DU
Deleted user
15:26 13.08.2019.

Zašto se ove njegove fore ne bi objavile u jednoj knjizi pod nazivom "Moj program".

VL
Avatar Dumen
Dumen
17:55 13.08.2019.

Pernar je u pravu a vi laprdajte kako hoćete. Uvozni lobi prodaje loša cjepiva a domaću proizvodnju su uništili.

VL
IV
IvoDivo
16:21 13.08.2019.

Nije valjda da je pernar najveći klipan, maloumno laprdalo ? Valjda ima još sličnih da ispune vaše stranice.

VL
ZN
znam
17:28 13.08.2019.

Nedavno je Njemacka uvela obavezno cijepljenje. Evo sto Dr. Klinghardt (inace Njemac po rodjenju) misli o tome: Tehnički gledano, Njemačka ima isti status kao Portoriko i Havaji. Nema mirovnog sporazuma između SAD-a i Njemačke. I tako, Njemačkoj nije dozvoljeno napraviti svoje odluke. Dakle, SAD forsira program cijepljenja u Njemačkoj. Švicarska, vrlo različita. Švicarska je i dalje slobodna zemlja.

VL
ZN
znam
12:07 13.08.2019.

blackpetar: ja nemam nikakvih dodirnih tocaka sa Pernarom ili ikakvom strankom unutar RH. Cisto znanstven komentar.

VL
ZN
znam
10:17 13.08.2019.

Zamolio bih da pogledate na You Tube-u Full Measure: The Vaccine Debate; 06 Sijecnja 2019. Za one koji ne zele pogledati radi se o Dr Zimmermanu koji je predstavljao struku na tuzbama roditelja koja su oboljela od autizma. On je govorio da nema veze cijepljenje i autizam. Nakon dugog niza godina on je promjenio svoj stav i sada tvrdi da postoji veza izmjedju cijepljenja i autizma. Naravno, odmah je dobio otkaz. Ako pazljivo pogledate prilog vidjet cete da proizvodjaci cjepiva nemaju nikakvu odgovornost, nego stete prouzrokovane cijepljenjem (smrt, teske bolesti) padaju na ledja poreznih obveznika. Slican je slucaj i u telekomunikacijskoj industriji: ako dobijete rak zbog mobitela ne mozete tuziti proizvodjace mobitela, niti telekomunikacijsku industriju. Tuzba ide na vladu pojedine drzave tj. na teret poreznih obveznika.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.