Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kraljevec na Sutli

Zagorci dobili ogranak Obiteljske stranke

Obiteljska stranka
06.02.2014.
u 16:00

Predsjednik ogranka Veseljko Kralj, jedan od trojice osnivača, kaže da će im se žene tek priključiti

U Kraljevcu na Sutli je osnovan prvi ogranak Obiteljske stranke u Zagorju. Osnivanju je prethodilo i misno slavlje za Domovinu koju je predvodio kraljevečki župnik Eugen Koprek. Za predsjednika Ogranka izabran je Veseljko Kralj, dopredsjednik je Mladen Ban, a tajnik je Tomislav Kolar. I ta tri gorljiva zagovornika obitelji koji imaju puno toga zajedničkog s Hrastom i Željkom Markić, za sada su jedini članovi Obiteljske stranke u Zagorju. Doduše imaju i povjerenika za Zagorje Zvonka Franca koji je zadužen za dalje širenje stanke po Zagorju.

Trojica članova - ogranak

Tu je bila i nekolicina gostiju iz središnjice stranke. - Na osnivačkoj skupštini ogranka bili smo samo trojica članova Ogranka, koliko nas je bilo i potrebno za osnivanje. No, u Kraljevcu na Sutli kao i ostalim dijelovima Zagorja pridružit će nam se još puno njih. U sljedećih nekoliko tjedana namjeravamo formirati ogranke i u drugim zagorskim gradovima i općinama. Kad formiramo tri općinska i gradska ogranka, ići ćemo i u formiranje Županijske organizacije Obiteljske stranke. U koaliciji “Saveza za Hrvatsku” sudjelovat ćemo na svim idućim izborima, kako na onim za EU parlament, tako i na predsjedničkim, parlamentarnim, a kasnije i na lokalnim. Nadam se da će ljudi prepoznati naš program koji se temelji na tradicionalnim vrijednostima i da će glasati za nas - rekao nam je predsjednik kraljevečkog ogranka Obiteljske stranke Veseljko Kralj. Dodao je kako žele opravdati povjerenje svojih mještana te nude transparentnost, izvrsnost i stručnost koje se temelje upravo na obiteljskim vrednotama.

Zalaganje za lustraciju

- U prvom planu nam je zaštita života u začeću, kao i poštenje za opću dobrobit. Zalažemo se i za lustraciju koju je već provedena u državama Europske unije i bivšim komunističkim zemljama - rekao je Kralj. Na upit zašto su na osnivačkoj skupštini stranke koja se naziva obiteljskom bili samo muškarci, rekao je kako Obiteljska stranka već ima puno članica te da će se one tek priključiti pri osnivanju novih ogranaka. Na osnivačkoj skupštini je bio i Mate Knezović, predsjednik Obiteljske stranke. Nakon skupštine uslijedila je i tribina na temu „Obitelj - jučer, danas i sutra.”

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije