Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Teške ozljede

Zadranin premlatio nevjenčanu suprugu

nasilje
Davor Puklavec/PIXSELL, ilustracija
22.10.2018.
u 09:30

Policiji je cijeli slučaj prijavljen iz zadarske bolnice dva dana nakon događaja kada je zbog teških ozljeda kralježnice i rebara 35-godišnjakinja potražila liječničku pomoć

Policijski službenici Prve policijske postaje u Zadru provode kriminalističko istraživanje nad 26-godišnjim muškarcem, kojeg se sumnjiči za nanošenje teških tjelesnih ozljeda - izvijestio je Elis Žodan glasnogovornik PU Zadarske.

Naime, sumnjiči se 26-godišnjaka da je prošli petak navečer u  stanu u ulici Andrije Hebranga u Zadru, fizički napao i teško ozlijedio 36-godišnjakinju. Riječ je kako doznajemo o nevjenčanim supružnicima, a 26-godišnjak je uz kaznenu prijavu zbog teških tjelesnih ozljeda predan pritvorskom nadzorniku PU zadarske.

Neslužbeno doznajemo da je policiji cijeli slučaj prijavljen iz zadarske bolnice dva dana nakon događaja kada je zbog teških ozljeda kralježnice i rebara 35-godišnjakinja potražila liječničku pomoć. Zadranin je kako doznajemo policiji otprije poznat po prijavama za kaznena djela.

Ključne riječi

Komentara 11

Avatar mofo
mofo
11:46 22.10.2018.

Ma daj, pa imamo istambulsku, rekoše nam da ovog više neće biti nema šanse, čim se ratificira....

BL
bljak007
10:23 22.10.2018.

Voli ona mlado meso, a on staru koku.

DU
Deleted user
13:31 22.10.2018.

Izgleda da u Zadru vlada neka cudna epidemija mlacenja zena. Mozda da uvezemo neko cjepivo prije nego sta se bolest prosiri.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije