Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 171
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZADAR

Zadranin preminuo od posljedica ozlijede glave

Foto: Dusko Marusic/PIXSELL
14.10.2018.
u 12:04

Pronašli su ga prijatelji u napuštenom poslovnom prostoru

Od posljedica teških ozlijeda glave koje je na još neutvrđen način zadobio u prošlu nedjelju u napuštenom poslovnom prostoru u Šibenskoj ulici na Bilom brigu, u subotu je u zadarskoj Općoj bolnici preminuo 28-godišnji Zadranin Heniko Mohoti.

Mladi Zadranin nestao je u prošlu nedjelju oko 2 sata ujutro nakon izlaska sa društvom, prenosi Zadarski.hr.

Večer je uobičajeno proveo u zabavi s prijateljima. Nakon obilaska klubova krenuo je kući od kada mu se izgubio svaki trag. Mobitel mu je bio ugašen, a prijatelji koji su ga tražili cijeli dan pronašli su ga oko 23 sata u teškom stanju. Ležao je u podnožju stubišta sa velikom ranom na zatiljku. Nakon što su ga zatekli u teškom stanju odmah su pozvali Hitnu pomoć koja je mladića prevezla u zadarsku Opću bolnicu.

Iako su okolnosti u kojima je pronađen pobudile sumnju u fizički napad, njegovi poznanici zasad odbacuju tu mogućnost, a policija se još nije izjasnila o okolnostima stradavanja mladića.

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar rubinet
rubinet
17:52 14.10.2018.

"Zadranin preminuo od posljedica ozlijede glave" ...ozlijeda? ozlijeda? Hrvatski jezik :ije i je uči se u osnovnoj školi.Zar je moguće da netko tako nepismen zarađuje plaću ?

OB
ObrenM
15:38 14.10.2018.

Ime i prezime ukazuje na originalnog Zadranina.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije