Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zatukli profesora

Zadnji ga vidio živog: Nisam imao slobodnu sobu pa je išao na Zrće

'marijan_crn_vukelic22'
Foto: Obiteljska arhiva
1/4
25.08.2013.
u 19:30

Bio je kod mene do jedan sat. Da sam imao slobodan apartman, ne bi ni otišao na Zrće kamo se zaputio kako bi prenoćio, kaže prijatelj ubijenog Marjiana Vukelića.

– Pitao me može li ostati prespavati kod mene. Rekao sam mu da nemam slobodnu nijednu sobu ili apartman, nakon čega mi je odgovorio da će onda otići na Zrće, a da poslije ima i sastanak s nekim ljudima. Oprostili smo se oko jedan sat poslije ponoći, a onda sam tek u subotu doznao da je ubijen, i to iz medija – riječi su Ivice Mikulaša, prijatelja ubijenog profesora Marijana Vukelića koji posjeduje nekoliko apartmana u Staroj Novalji. On je ujedno i posljednji čovjek za kojega se zna da je komunicirao s Vukelićem. Ostaje pitanje s kime se to Vukelić išao naći jer, kako kaže Mikulaš, nije mu uopće djelovao uznemireno kada su se opraštali. Napominje i da profesor ne bi te večeri ni otišao na Zrće da je Mikulaš imao slobodnu sobu ili apartman.

– Navratio je k meni direktno iz Splita, pokazao mi zlatnu medalju i pitao me želim li zajedno s njim ići na natjecanje u Sarajevo za dva mjeseca – završio je Mikulaš.

Bio je kod mene do jedan sat. Da sam imao slobodan apartman, ne bi ni otišao na Zrće kamo se zaputio kako bi prenoćio

Vukelić je za dva mjeseca planirao ići na natjecanje u Sarajevo

>>Smrt profesora: Bio je redar i znao je svaki klub na Zrću

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije