Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 157
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dok se ljudi bore za život

Zadarske zdravstvene ustanove išarane grafitima - Cjepivo otrov i Cijepivo otrov...

Zadar
Foto: Frane Šarić
1/2
30.11.2021.
u 13:26

U trenutku fotografiranja grafita medicinska sestra je u kolicima prevozila starijeg čovjeka s maskom za kisik. Zaželjeli smo mu sreću i nismo pitali je li korona uzrok respiratornih problema

Na zidu zadarske bolnice od jutros je vidljiv grafit s tekstom “cijepivo otrov.” Nedaleko od njega na zidu zadarske Poliklinike netko ipak nešto pismeniji je napisao grafit “cjepivo otrov.” Tko je i hoće li se uopće istraživati tko je autor saznat ćemo od policije. 

U trenutku fotografiranja grafita medicinska sestra je u kolicima prevozila starijeg čovjeka s maskom za kisik. Zaželjeli smo mu sreću i nismo pitali je li korona uzrok respiratornih problema. - Naravno da će sve biti dobro, hvala vam - rekla nam je medicinska sestra.

Ključne riječi

Komentara 12

Avatar Cinco
Cinco
13:55 30.11.2021.

Vidi se kako je spasilo ovo djevojci u Sloveniji!

DI
Dingo
14:25 30.11.2021.

Što čini pravo vektorsko cjepivo, neaktivni uročnik. Jedino pravo vektorsko cjepivo je Kinesko, ostalo poput J&J koije pišu da je jedino isto koristi umjetno kreirani spike protein kao i ostala mRNA cjepiva. Informacija sa HALMED stranice ako se čita sa razumijevanjem.

DU
Deleted user
13:50 30.11.2021.

!? Q

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije