Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 182
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Teška nesreća

Zadar: Supružnici i dijete u kolicima stradali u sudaru 2 auta, majka teško ozlijeđena

Nesreća na pješačkom prijelazu
Foto: Ilustracija/ Filip Brala/PIXSELL
31.08.2015.
u 08:20

U nesreći je žena zadobila teške ozljede te se liječnici bore za njezin život, dok su otac, dijete i vozači oba automobila lakše ozlijeđeni.

Tri osobe, među kojima je i jednogodišnje dijete, ozlijeđene su u teškoj prometnoj nesreći koja se jučer dogodila u Zadru.

Muškarac, njegova 39-godišnja supruga i jednogodišnje dijete koje je majka vozila u kolicima stradali su na pješačkom prijelazu u sudaru dva automobila, piše zadarski.hr. 

Nakon sudara jedan od automobila se zarotirao i zahvatio ih, a u nesreći je žena zadobila teške ozljede te se liječnici bore za njezin život, dok su otac, dijete i vozači oba automobila lakše ozlijeđeni.

>> Motociklist naletio na pješakinju i usmrtio je

>> U teškoj prometnoj nesreći poginuo Dubrovčanin

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije