Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
osam provala

Zadar: Iz aparata za tople napitke ukrao nekoliko tisuća eura

Borna Filic/PIXSELL
16.02.2023.
u 11:33

Zadarska policija u četvrtak je priopćila o dovršenoj kriminalističkoj istrazi nad 39-godišnjakom kojeg sumnjiči za osam teških krađa (provala) te jednu razbojničku. Ovu zadnju počinio je prošlog tjedna kada je ušao u zgradu jedne državne ustanove gdje je provalio u postavljeni aparat za tople napitke. Kada ga je u krađi zatekla djelatnica te ustanove, odgurnuo ju je i polio kavom te iz zgrade pobjegao s ukradenim novcem.

Uhićen je 39-godišnji muškarac osumnjičen da je ove i prošle godine u Zadru provaljivao u aparate za tople napitke iz kojih je ukrao nekoliko tisuća eura, što je zadnji put učinio prošlog tjedna kada je, pošto ga je uočila, odgurnuo i kavom polio djelatnicu jedne državne ustanove. Zadarska policija u četvrtak je priopćila o dovršenoj kriminalističkoj istrazi nad 39-godišnjakom kojeg sumnjiči za osam teških krađa (provala) te jednu razbojničku.

Ovu zadnju počinio je prošlog tjedna kada je ušao u zgradu jedne državne ustanove gdje je provalio u postavljeni aparat za tople napitke. Kada ga je u krađi zatekla djelatnica te ustanove, odgurnuo ju je i polio kavom te iz zgrade pobjegao s ukradenim novcem. Po dovršetku istrage, policija ga je osumnjičila da je u siječnju tri puta provalio u aparate za samoposluživanje te iz njih krao ubačeni novac, a isto je u četiri navrata učinio i u drugoj polovici prošle godine.

U policiji procjenjuju kako se ovim krađama 39-godišnjak ukupno domogao nekoliko tisuća eura. Uz kaznenu prijavu predan je pritvorskom nadzorniku.

>> VIDEO: Kuća privedenoga murterskog načelnika Tonija Turčinova

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije