Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novo otkriće
Povratak na članak

Zabrinjavajuće: Sjeverna Koreja može postaviti nuklearnu bojevu glavu u rakete

To bi moglo predstavljati bitno napredovanje Sjeverne Koreje koja bi tako mogla postati potpuna nuklearna sila

Komentari 9

Avatar davcro
davcro
12:06 09.08.2017.

Sjeverna Koreja samo hrabro!

VL
MX
Mister X
09:04 09.08.2017.

To bi moglo predstavljati bitno napredovanje Sjeverne Koreje koja bi tako mogla postati potpuna nuklearna sila , a to znači trebali bi i morali bi ih cijeniti poput Amerike .. Konačno zašto bi drugi vječno ostali zaostali bili nego naprednini Amerikanci ? To je samo za diviti se napredku i mudrosti velesila .... Putin se ne sekira očajnički kao netko u ovoj prići što su mu u susjedstvu odmah na granici atomske rakete i pravi jaki neprijatelji na par km. A Amerika se tobož " boji" kao zmije Komunista iz Korejice koji je koliko 10 ili 20.000 km daleko od njih i umire od gladi !!!! Ne vjerujem tome i argumenata nema . Dečki se boje sudbine drugih stradalih i naoružanje služi svima za sam ali samo za samoobranu od onih koji nemaju druge namjere nego samo napadati druge po redu. ( Ali to oni rade kao samoobranu ) Napad je najbolja samoobrana !- demokracije !!!

VL
MX
Mister X
14:14 09.08.2017.

Zabrinjavajuće: Sjeverna Koreja """može"""" možda """ postaviti i nuklearnu bojevu glavu u rakete, znate kako je i Sadam bio opasan za nas i demokraciju i znate kako je pilio svoje rakete pred U-NOM samo da ga ne napadnemo ( kukavica!)a!) ... Sjećate se da smo kontrolirali i u plači i pod krevetom njegovim dali ima ono što smo mu bili prodali .. A on sve na Kurde potrošio .- na naše saveznike nije li zaslužio štrik ??? A ovaj Korejski zna da ga čeka ista sudbina kad ga svjetski policajac zgrabi Qantanamo prvo a onda štrik !!!

VL
VO
vorda400
10:43 09.08.2017.

Zadnje uporiste komunizma samo im treba pokazati drugu stranu ali ne ovaj nas truli kapitalizam jer onda ce jos vise voljeti ovog masnog vođu

VL
AA
aabbcc
09:37 09.08.2017.

Ne moze se zaustavljati razvoj S. Koreje zato sto je J. Koreja zaostala i sporo napreduje. Usput uporedite slike jug je ostao ko turska mahala !!!!

VL
DH
dalibor.hren
19:10 09.08.2017.

Zbog čega bi Sjeverna Korea trebala, a SAD ne, okončati nuklearni program? Naprijed Kim!!!

VL
OB
ObrenM
07:53 09.08.2017.

Sam pogled na vladajuceg kretena izaziva gadjenje,a kamo li njegova luda politika.Zasluzio je da bude sravnjen sa zemljom-uz ogradu neduznih ljudi.Ne mogu vjerovati da nemali broj komentatora V.L.daju izrodu za pravo.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.