Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 185
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UPITNA ISPLATIVOST
Povratak na članak

Zabrinjavajuće brojke? U Splitu na vrhuncu sezone skoro 600 slobodnih apartmana

Mnogi se okreću iznajmljivanju bez papira, a općepoznato je da velik broj legalnih iznajmljivača otvoreno tvrdi da nikada ne bi prijavilo susjeda koji radi "na crno".

Komentari 4

SV
SveJeUzalud
07:42 06.07.2019.

...treba zatvoriti sav privatni turizam i prisiliti državu da se ne miješa u ono što nezna...

VL
MO
modovisisajteMaraschino
12:41 04.07.2019.

stvar je da je veliki podbačaj rezervacija preko turističkih agencija. privatne rezervacije su puno bolje ali tu ovisi o samoj reklami. konkretan primjer otok Krk. iznajmljuju se 3 apartmana (legalno, da ne bude zabune), za sada nijedna rezervacija preko agencija, privatnim rezervacijama popunjeno do pred kraj 8. mjeseca. do sada svake godine više od pola rezervacija je išlo preko agencija.

VL
SV
SveJeUzalud
04:22 06.07.2019.

....sve što je država dotakla to je propalo......posljednji izvor dohodaka je načet.....još malo pa nestalo.......

VL
IK
ikbmibm
22:52 04.07.2019.

Ministar turizma Gari Capelii,traba podnjeti ostavku-neopozivu.kao najlošiji ministar od suverenosti RH.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.