Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
oduševljeni posjetitelji

Zabrana cajki nije im naškodila: Na Picokijadi obarali rekorde

29.06.2022.
u 10:12

– Reklama je pridonijela vidljivosti, bez obzira na kontroverze koje su se oko te odluke javile. Gledajte, nismo mi jedini koji ne daju da se puštaju cajke. Kako bi bilo da se na Dubrovačkim ljetnim igrama, na Ultri ili na Špancirfestu čuju cajke? Čula se fina, zabavna i tradicijska glazba. Vidimo da i bez cajki možemo skupiti jako puno ljudi i da nema potrebe za nekakvim uvoznim poluproizvodima – zaključuje Mario Fuček Krešo iz Turističke zajednice grada Đurđevca.

Komentara 3

TM
trade_mark
11:04 29.06.2022.

pa fala bogu da su zabranili cajke. to bi i zakonom trebalo zabraniti jer šteti inteligenciji.

DU
Deleted user
11:24 29.06.2022.

"Kako bi bilo da se na Dubrovačkim ljetnim igrama... čuju cajke? "......Zbilja se ne čuju. Još. Ali zato imamo strahovite otklone od zacrtane tradicije poput predstave Balkanski špijun kojoj nikako nije mjesto na DLJI pored klasika Držića, Vojnovića,Shakespeara, Molièra , Goldonija i suvremenijih Marinkovića,Krleže, Bertolta Brechta, Luiga Pirandella.

BU
Budibudan
12:13 29.06.2022.

Ova rasprava :da li se trba pustati nesto u stilu NAPRAVIMI SINA POD SVETLIMA KAZINA ,kaze da ima ne samo nesto trulo u zemlji Hrvatskoj nego da je zdrav razum davno pokopan ,zahvaljujuci Ninocki i Plenkiju!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?