Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Toplotni udar
Povratak na članak

Zaboravio sina (2) ostaviti u vrtiću, dijete umrlo od vrućine u automobilu

Tijekom dana temperatura je bila viša od 30 stupnjeva i dijete nije izdržalo...

Komentari 12

IM
Immanuell
15:21 24.06.2014.

Kad sam došao prvi put na razgovor sa sadašnjim gazdom tvrtke gdje radim već 9 godina, postavljeno mi je namjerno upakirano pitanje čiji se kontekst lako može razabrati; ukoliko je u pitanju važna stvar u tvrtki istovremeno s važnom stvari u obitelji (što ti je u životu važnije od životnog partnera i djeteta?) što bih ja kao napravio, odn. čemu bih dao prednost..... Rekao sam da u slučaju ultimativnog zahtjeva tvrtka u tom slučaju definitivno gubi. Ne shvaćam kako netko može toliko trčati za poslom na koji će uvijek kasniti (kad je izumljen automobil, tek onda se vidjelo kako nikad ne stižeš na vrijeme unatoč brzini kretanja), za gazdu nikad nisi dovoljno rano ili dovoljno dugo na poslu, da ugroziš svoje dijete, čak i njegov život. Gazda te nazvao, ti si se uzvrpoljio, on ti tupi na slušalicu, a ti u panici zaboraviš na dijete u autu i ostaviš ga na suncu..... Ako ti krene sr..i da se igraš sa svojim poslom i zahtijeva da nešto napraviš, a ti zbog obiteljskih obveza to nikako ne možeš (npr. voziš dijete u vrtić ili jaslice), imaj granicu, steraj ga u p.m. i prekini vezu. Ako će ti dati otkaz, dat će ti ga. U vežćini slučajeva nakon tako ekstremnih izljeva bijesa dođu sebi, ali jedan dio ne. Nema veze, dijete je najvažnije, a posao ćete već negdje naći. Za takvu budalu i ne treba raditi.

VL
Avatar sjena_vjetra
sjena_vjetra
11:09 24.06.2014.

Neki ljudi ne bi trebali biti roditelji!

VL
CH
chemica
13:51 24.06.2014.

Što li mu je bilo važnije od vlastitog djeteta...Teško shvatljivo. Sjetiš se nakon pola sata do sat vremena maksimalno, da si zaboravio kupiti vrhnje za šlag u dućanu. Ovaj je pak "zaboravio" dijete na plus četrdeset i to cijeli dan. Psihijatri bi ga svakako morali malo proučiti.

VL
LU
lutomirski
17:28 25.06.2014.

moram reci da svaka bu...la moze imati djete i napraviti djete, pa bijo on citav u glavi li ne, isto tako je sa autom svaka b....a moze da napravi ispit i vozi auto, to pokazuju nesrece a kazne nikakve, najblizi primjer nam je Cacic..

VL
ZV
Zvisss
16:14 24.06.2014.

Uopće me taj otac ne zanima i što će biti s njim, za njega nemam riječi niti suosjećanja, ali zamisli malo jadno bespomoćno dijete... kako je njemu bilo...jako tužno. Kad su svetog Petra pitali čega bi se najviše bojao daa se ponovno rodi, odgovorio je; - dječje žeđi.

VL
AA
aabbcc
22:35 25.06.2014.

""policija mu ne vjeruje ..."" kao da je policija pametnija od njega !,

VL
ST
strsljen2013
18:14 24.06.2014.

To je strašno ali ovaj tekst je izašao prije mjesec dana. Da li novinari nemaju o čemu pisati?

VL
Avatar mliniski
mliniski
14:50 24.06.2014.

To su regule KAPITALIZMA, njemu je na umu zarada-kapital, a djete sporedno. Sjećam se stare SOCIOLOGIJE s teorijom da je čovjek najveće bogatstvo, to je prošlo svršeno vrijeme, a novo vrijeme traži žrtve i u djeci. NOVE VRIJEDNOSTI.!!

VL
Avatar ExtremePL
ExtremePL
14:23 24.06.2014.

Koliko se dogodilo ovih nesreća i ne vjerujem da ima još takvih roditelja koji ostavljaju i zaboravljaju djecu u autu...

VL
AA
aabbcc
15:05 24.06.2014.

ali covjek je zurio da ne zakasni na posao, Gazda i Sud ce mu to uvaziti kao opravdanje .

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.