Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
izvijestio ministar Beroš

Zabilježena 184 nova slučaja, pada broj hospitaliziranih osoba

Drive in testiranje
Foto: Kristina Stedul Fabac/PIXSELL
1/3
10.06.2021.
u 12:56

Udio novozaraženih u broju testiranih jest 3,39 posto

U Hrvatskoj su zabilježena 184 nova slučaja zaraze, udio novozaraženih u broju testiranih u zadnja 24 sata jest 3,39 posto, izvijestio je ministar Vili Beroš na sjednici Vlade. 

Pad broja zaraženih prati i pad broja hospitaliziranih. Na bolničkom su liječenju 482 osobe, dok je 48 osoba na respiratoru, dodao je. 

Protiv COVID-19 cijepljeno je u Hrvatskoj 40,08 posto odraslog stanovništva. Značajan je porast građana za koje je cijepljenje završilo. 

- Nastavljamo sa cijepljenjem prema zadanom planu. Prilagođavamo se novim okolnostima i izazovima te svakodnevno nalazimo rješenja za iste. Intenzivirali smo izlaske timova za cijepljenje teren kako bi dodatno olakšali pristup cijepljenju svim našim građanima. Epidemiološka slika je sve bolja, ali ne smije nas zaslijepiti, ustvrdio je Beroš. 

 

VIDEO Cijepljenje će trajati dok se ne cijepi više od tri milijuna građana.

Komentara 2

DU
Deleted user
15:04 10.06.2021.

G kolakušić je sve fino objavio cjeli stožer je velika laž i protuzakonita

Avatar Medusa
Medusa
14:31 10.06.2021.

Beroš dok je Miroslava Radmana i Sladoljeva i svjetskih nobelovaca tebi i tvojim jatacima će samo naivci vjerovati. Ti živiš i širiš laž... To je u suprotnosti sa vrijednostima čovjeka i osuđen si na neuspjeh... U startu si poražen.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije