Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 28
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
koncert za životinje

Zabava u Hard placeu za pomoć njuškama Udruge prijatelja životinja Vis Vitalis

Vis Vitalis
Foto: Privatni album
1/5
18.03.2016.
u 22:51

Zagrebački Hard place, Hrvatske bratske zajednice 4, u subotu 19. ožujka otvara svoja vrata za pomoć riječkim njuškicama na skrbi Udruge prijatelja životinja Vis Vitalis.

Udruga je osnovana 2014. godine i ima samo dva člana, a gotovo se specijalizirala za spašavanje povrijeđenih i zlostavljanih životinja.

- Trenutno skrbimo o 35 maca, ima ih s polomljenom zdjelicom, amputiranim nogicama, slijepih, a nekoliko i s mačjom sidom. Uskoro k nama dolazi i mačak sa slomljenom vilicom. Brinemo se i za 15-ak pasa - kažu u Udruzi, koja promiče i udomljavanje životinja iz šinteraja i skloništa. U posljednja četiri mjeseca kroz kuću volontera prošlo je barem 30-ak pasa koji su uređeni i udomljeni u provjerene domove.

Kako bi im pomogli u plaćanju sve većih veterinarskih troškova, Stenjevečke njuške i dr. Irina Kovačević organizirali su zabavu na kojoj će od 21 sat svirati grupe Kraj programa, Fast response i Pičke vrište, a tu je i DJ Fiddly Digits. Moći ćete sudjelovati i u tomboli s nekoliko nagrada. A za simboličnu ulaznicu od 20 kuna darivat će vas i - lizalicom.

O radu Udruge možete pročitati i na njihovoj Facebook stranici https://www.facebook.com/Udruga-prijatelja-%C5%BEivotinja-Vis-Vitalis-276095912592805/?fref=ts

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije