Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pohvalio se na fejsu

Zabava laburista: Polugola plesačica plesala mu u krilu

Andrew Wisniewski
Željko Hladika
05.10.2013.
u 21:35

Na snimci se vidi kako polugole plesačice plešu na pozornici dok Klisovićevi uzvanici gledaju

Željko Klisović, liječnik KB Dubrava i predsjednik ogranka Gornja Dubrava zagrebačke podružnice Hrvatskih laburista, na svom je profilu na Facebooku objavio više snimki s proslave svog rođendana na kojima se vidi da su uzvanici uživali u polugolim plesačicama.

U jednom trenutku na snimci se vidi kako jedna plesačica Klisoviću pleše u krilu dok on snima mobitelom. Plesačica je naprasno prekinula ples i otišla kada ju je Klisović primio za stražnjicu.

"Tako je to bilo. Ljeto je za partijanje, a ostala godišnja doba za poslovanje", napisao je Klisović na Facebooku uz snimku.

Klisovićeve objave na Facebooku zaradile su dosta komentara podrške njegovih prijatelja, no bilo je onih i kojima se takva zabava nije svidjela.

"Ne mogu vjerovati da se normalni ljudi zabavljaju na taj način!?!?!?!?", napisala je jedna korisnica Facebooka.

"Trebaju se zabavljati kako si se ti svojevremeno zabavljala, iako nije bilo Facebooka, svi znaju kako si to radila", odgovorio joj je Klisović, koji je 2008. godine pravomoćno osuđen na uvjetnu zatvorsku kaznu zbog bludničenja nad 39-godišnjom pacijenticom.

>> Usijanje na maksimumu: Zgodne plesačice zavladale Zrćem

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije