Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 94
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KURIKULARNA REFORMA

Za voditelja ekspertne radne skupine prijavilo se 11 kandidata

Foto: Davor Puklavec/pixsell
1/6
02.05.2017.
u 16:57

Sveukupno je na adresu ministarstva pristiglo 125 prijava, bilo je sve što su poručili iz ureda ministra Pave Barišića

Čak 11 kandidata pretendira na mjesto voditelja ekspertne radne skupine koja ima za cilj provedbu Kurikularne reforme. Rezultati su to nakon što je povjerenstvo danas otvorilo kuverte pristigle na natječaj.

Iako će 11 kandidata, kao i ostali kandidati koji su se prijavili za članove ekspertne radne skupine, tek biti pozvani na intervjue, a konačna odluka donesena za 30 dana, imena onih koji žele sudjelovati u reformi obrazovanja nisu poznata.

Osim jednog, Borisa Jokića, bivšeg voditelja ekspertne radne skupine, koji je sam obznanio da se prijavio i na ovaj natječaj kako bi mogao nastaviti projekt kojeg je započeo i u kojem je do sada sudjelovalo 600 nastavnika

Sveukupno je na adresu ministarstva pristiglo 125 prijava, bilo je sve što su poručili iz ureda ministra Pave Barišića, ne želeći otkriti imena kandidata.

Komentara 3

Avatar Drazen Klaric
Drazen Klaric
21:12 02.05.2017.

Hm, što će to biti preksutra dobra znanstvena konferencija Hrvatska kakvu trebamo, u Esplanadi. Loša kava, loš program, loš ministar, loša kukurikularna reforma. Jedino su tete organizatorice i hostese osvježenje.

HO
homofob
19:19 02.05.2017.

U tzv expertnoj grupi mogu biti strucni edukatori koji su u razreda potvrdili svoju kvalifikaciju natprosjecno dobrom ucenica ali svi oni koji su ideolosti povezani s komunizmom ili slicnim verbalnogimnastickim inacica moraju biti odstranjeni! Trovaci indoktrinanti odstranjeni iz pozivija odgajanja zatrovanih glavica bezveznih kadica.

Avatar xenon
xenon
20:01 02.05.2017.

Od tih 11 kandidata, koliko njih su mrzitelji svega hrvatskog, koji svakog kritičara onoga što rade dočekuju uzvicima "Ognjištari, nazadnjaci, ustaše, zlotvori, ...."?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije