Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
presuda u bjelovaru

Za ubojstvo svog ljubavnika dobio sedam godina

'trbojevic_nnn_pod_071112'
PIXSELL
07.11.2012.
u 17:00

Damira Bivola (26) bjelovarski Županijski sud zbog ubojstva 47-godišnjeg Gorana Trbojevića osudio je na sedam godina zatvora

Zbog okrutnog ubojstva sudsko vijeće Županijskog suda u Bjelovaru danas je na kaznu zatvora od sedam godina nepravomoćno osudilo Damira Bivola, 26-godišnjaka iz Malog Lošinja. Podsjetimo, riječ je o zločinu koji je u travnju ove godine šokirao bjelovarsku, ali i širu javnost.

Mladi Bivol tog 22. travnja oko 15,30 sati u bjelovarskoj Ulici Josipa Pupačića nožem je izbo svog 20 godina starijeg prijatelja Gorana Trbojevića (47) s kojim je tada, kako se odmah otkrilo, već duže vrijeme živio u ljubavnoj vezi. Dvojica ljubavnika su se i prije toga često znali posvađati i potući, zbog čega je u obiteljskoj kući u Pupačićevoj pet morala intervenirati i policija.

>>Pokojni Trbojević s Bivolom počeo živjeti poslije smrti svoje majke

No, toga dana mladi Bivol očito je posve izgubio kontrolu. Prema navodima iz presude u dvorištu je nožem, dužine oštrice 25,5 centimetara, više puta u gornji dio tijela ubo nesretnog Trbojevića koji je potom uzaludno pokušao pobjeći. Naime, nakon što je već ranjen izašao na ulicu, Bivol ga je sustigao i još jednom ga ubo u desnu stranu leđa. Nakon što se Trbojević srušio na tlo, ovaj mu je prišao i zadao mu još jedan ubod nakon kojeg mu je nož ostao zaboden u leđima. Od zadanih ubodnih rana nesretni Trbojević odmah je na mjestu preminuo, a Hitna pomoć koja se prva pojavila na mjestu događaja rastrojenog Bivola odvezla je na odjel psihijatrije bjelovarske Opće bolnice, a nedugo nakon toga završio je iza rešetaka istražnog zatvora gdje se i danas nalazi.

Radi zaštite privatnog i obiteljskog života pojedinih svjedoka sud je na molbu obrane odlučio suđenje zatvoriti za javnost tako da nisu poznati detalji o načinu na koji se Bivol branio. Osim sedmogodišnje zatvorske kazne u koju će mu biti uračunato i vrijeme provedeno u istražnom zatvoru, sudsko vijeće Bivolu je izreklo i sigurnosnu mjeru obveznog psihijatrijskog liječenja i to u roku od pet godina. 

Komentara 11

Avatar Ledeni
Ledeni
17:35 07.11.2012.

On je htio da usvoje dijete, a ovaj drugi ne.

FA
falkye
17:50 07.11.2012.

Kada se vrše policijska istraživanja vrsta zločina koji se počine u različitim društvenim zajednicama, jasno se dolazi do zaključka da su ubojstva koje se počine u homoseksualnim zajednicama nešto najstravičnije, praćeno strašnim masakrima i iživljavanjima nad žrtvom. To samo dodatno oslikava stanje uma ljudi u takvim zajednicama.

K1
k1milica
09:08 08.11.2012.

moda u europi zadnjih dana...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije