Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRONAĐENO STRELJIVO

Za ubojstvo i ranjavanje u Paragu prijavljena braća koja su zajedno pucala na mještane

Parag
Foto: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL
1/6
26.08.2021.
u 10:30

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da su 22-godišnjak i 27-godišnjak s područja općine Nedelišće zajedno počinili kazneno djelo ubojstva, tri kaznena djela ubojstva u pokušaju te teška kaznena djela protiv opće sigurnosti, objavila je policija

Za ubojstvo Minke Pec i ranjavanje više osoba u romskom naselju Parag osumnjičene su dvije osobe! Riječ je, kako neslužbeno doznajemo, o braći Nini i Josipu Balogu.

– Dovršenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da su 22-godišnjak i 27-godišnjak s područja općine Nedelišće zajedno počinili kazneno djelo ubojstva, tri kaznena djela ubojstva u pokušaju te teška kaznena djela protiv opće sigurnosti.

Protiv počinitelja podnesena je kaznena prijava Županijskom državnom odvjetniku te su predani pritvorskom nadzorniku Policijske uprave – izvijestila je PU međimurska.

Utvrđeno je i da je maloljetnik počinio kazneno djelo nedozvoljenog posjedovanja, izrade i nabavljanja oružja i eksplozivnih tvari te kazneno djelo pomoći počinitelju nakon kaznenog djela, pa je i protiv njega podnesena kaznena prijava Općinskom državnom odvjetniku.

VIDEO Parag: Policija osigurava područje krvavog sukoba u kojem je jedna žena ubijena, a petero ozlijeđenih

Podsjećamo, u utorak oko 20.54 sati na ulici u Paragu došlo je do fizičkog sukoba između 41-godišnjaka i njegova 16-godišnjeg sina s jedne strane i 51-godišnjaka, 22-godišnjaka i 27-godišnjaka s druge strane, u što se umiješao i 39-godišnjak. Potom je 22-godišnjak otrčao po pušku nakon čega su on i 27-godišnjak ispalili hice u zrak i prema okupljenima,  ozlijedivši više osoba. Brzom reakcijom policije ubrzo su uhićeni 22-godišnjak i 27-godišnjak te 16-godišnji maloljetnik, a pronađena je i automatska puška. Žena stara 59 godina od zadobivenih ozljeda je preminula, dok su tri osobe u dobi od 20, 38 i 41 godine zadobile teške tjelesne ozljede, kao i maloljetnica i desetogodišnja djevojčica.

Na temelju naloga Županijskog suda jučer su u Paragu izvršene pretrage doma i drugih prostorija. Na adresi prebivališta 22-godišnjaka kojim se koristi 16-godišnjak pronađeno je 36 komada raznog streljiva, tri spremnika za automatsku pušku i jedan ručno rađeni pištolj.

VIDEO Prijavljena braća za ubojstvo i ranjavanje u Paragu

Ključne riječi

Komentara 12

MA
marcellus
10:52 26.08.2021.

porušit bespravno sagrađeno naselje, prekopat šumu i sve okolo da se nađe oružje, pohapsit sve koji imaju bilo kakve veze s tim

ZI
Zilbert
10:59 26.08.2021.

Tko je ovaj zgodni frajer u uniformi?

RO
roland
10:54 26.08.2021.

Sad sam malo bolje pogledao. Kazna treba biti 25 godina zatvora, ako ne i 27...? ako je Smiljana Srnec dobila 15 godina, a svi u kući su znali za škrinju, onda za ovo valjda ide najmanje 25 godina?!!!?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije