Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prosvjed
Povratak na članak

Za tučnjavu i diskriminaciju prijavljeno 10 prosvjednika pred riječkim HNK

Interventna policija izvodila publiku javnog razgovora Drugi rat iz kazališta zbog prosvjeda Armade i članova HSP-a

Komentari 15

NZ
NAĐI-zaZAGREBbezkumova
20:28 06.08.2015.

Rijeka je postala grad-slučaj, jer su na čelno mjesto kazališta stavili nekoga tko ne može podnijeti Hrvatsku. Do kada će Riječani raditi sramotu od sebe?

VL
Avatar EU MOJCA
EU MOJCA
22:14 06.08.2015.

Za situaciju u Rijeci krivim gradonačelnika Obersnela koji lagano podržava a pod krinkom parlamentarnih izbora ovog mrzitelja HR Frljića....

VL
BR
braveheart11
23:01 06.08.2015.

Ne znam sta je time intedant HNK Rijaka zelio postici . Ocigledno da nas smatra maloumnim ili sta vec jer svi smo svega svjesni. Hrvatski narod obih dana nije slavio Oluju zbog toga jer su Srbi samovoljno otisli iz Hrvatske niti je slavio zlocine pocinjene od strane pojedinaca iz HV. Hrvatski narod slvi slobodu i mir...dane kada Hrvatski gradovi su mogli bez straha od granatiranja zivjwti i razvijati se. Posto doticni gospodin je mene time uvrijedio , molim da mi se isprica jer nisam malouman niti jugoslavensko ustaski nastrojen. Ocigledno da mu kazaliste zjapi prazno i da time zeli se uzdici medju svojim drugarima iz projugoslovenskog bloka ili cak zali za sudbinama onih ljudi koji su ovaj rat i zapoceli.

VL
NI
nindjago
00:20 07.08.2015.

pa daj policijo njih prijavi kad im dopuštaš da nas vrijeđaju kao većinu ili nas pustite da to rijesimo

VL
DM
dr_max
01:24 07.08.2015.

Frljić je srpski plaćenik i terorist koji kroz svoje tzv. performanse, perfidno smišljene akcije vrijeđa veliku večinu građana Hrvatske svih nacionalnosti. Zbog svoje podrivačke djelatnosti, vrijeđanja i omalovažavanja službenih simbola i manifestacija Republike Hrvatske treba biti privedeni i procesuiran. Too također vrijedi za njegove zaštitnike. Njegovo djelovanje nema ništa s demokracijom i pravom na vlastito mišljenje i slobodom izražavanja, njegova djelovanja su otvoreni akt neprijateljstva i govora mržnje. Nažalost, nađe se uvijek domoljubnih i emotivno slabih građana koji pokleknuo na njegove niske i perfidne provokacije i krenu braniti čast svoje domovine i sebe samih što ovaj nitkov frljić debelo iskorištava za svoje protuhrvatske ciljeve.

VL
NI
nindjago
00:18 07.08.2015.

padaj policijo jedan puti njih prekršajno prijavi kad im vec dopustas

VL
Avatar comparator
comparator
06:57 07.08.2015.

Kako je policija tako brza u suzbijanju prosvjeda protiv Frljićevog performansa dok se vrlo teško i nikako ne angažira u traženju osoba koje su Hrvatski nogometni savez stajali drakonske kazne?!

VL
Avatar revelinicus
revelinicus
06:23 07.08.2015.

Ni na zahod ne mogu otići a da od nekud ne iskoči neki trofazni smrad. Previše ih je...

VL
NO
nogogaz
22:54 06.08.2015.

bravo rijeka! najpametniji grad u Hrvatskoj!

VL
Avatar deran9
deran9
06:37 07.08.2015.

srbina,slovenca il samog sebe...vječita je dilema hrvata koga će više mrziti

VL
NO
nogogaz
22:57 06.08.2015.

pa vidi se, da je dugo vremena bila italijanski grad i da još uvjek nekako gravitira na evropsku istru, za razliku od balkanskog zagreba, splita...... kdje se deru ubij ubij srbina, pozvelićavanju ustaše i nacizam i crztaju svastike na poljudu..... EU se srami takve hrvatske!

VL
Avatar Ante-Portas
Ante-Portas
00:53 07.08.2015.

za diskriminaciju se ide u zatvor. Netko ce se izgleda morati opametiti u zatvor kao onaj bez zuba u Splitu. Ostao bez posla i onda place.

VL
TH
thekurcula
20:18 06.08.2015.

U Hrvatskoj ništa novo! Država vam pred bankrotom a vi još uvek svuda vidite Srbe (kojih već dugo u Hrvatskoj nema) kao glavnu prepreku vašoj sreći! Blago vama!

VL
BA
balkanas
20:26 06.08.2015.

treba svim braniteljima ukinuti mirovine jer oni primaju tisuce eura od drzave, nemaju sta drugo da rade pa sire mrznju i prave nered sramota, ako mogu lutati po hrvatskoj i praviti nered mogu i raditi ko i svi posteni gradani lijepe nase zaraditi posteno za kruh

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.