Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 64
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POKAZALI RAČUNE
Povratak na članak

Za troškove gostiju u Costabelli od 2009. plaćeno 941.460 kuna

Iz priloženih računa ne može se vidjeti tko je napravio troškove, a na računima za catering ne vidi se na što se točno oni odnose

Komentari 6

TV
tvrdapixa
09:04 21.07.2016.

U mojoj firmi bila inspekcija, ako na računu nije pisala specifikacija odmah me oderali kaznom. A ovakvi računi bez detaljnje specifikacije - bogom dani za lopovluk. Tko bi se usudio prekontrolirati jel neki glavonja jeo deset ili dvadeset puta?! Inače, transparentnost kod nas znači NOSITI TRANSPARENTE!!!

VL
DU
Deleted user
08:49 21.07.2016.

"...rast tih troškova počeo je 2012." Hm, ogledalce, ogledalce reci mi tko je bio od 2012. na vlasti... Pametnome dosta!

VL
DO
doktorica
07:55 21.07.2016.

jeli su kavijar i oblizeke,nisu oni obično "pučanstvo"pa da jedu obična hrvatska jela,...Trebalo je vratiti sve vile pravim vlasnicima kojima se oduzelo nacionalizacijom, vratiti oduzeto i pokradeno!Sramota je da sada nasljednici ne mogu do svoje djedovine nego naši novokomponirani političari glume nekakve bogatune.Ako nema izvornih vlasnika onda treba takove vile pretvoriti u hotele pa zarađivati na njima .A političari neka si lijepo plate boravak kao i svi drugi!Dosta je bilo!

VL
MU
Mukowsky
09:37 21.07.2016.

Dvije su dimenzije ovih slučajeva: prva je koliko su i što svi gosti jeli i pili, a druga koliko je ta državna agencija (AKD) to naplaćivala. Bojim se da je maslac svima na glavi, a najmanje gostima rezidencija. Odgovornost političara je da su sve to morali znati i sve takve nepravilnosti spriječavati.

VL
OS
osica
12:08 21.07.2016.

Ah, da je bar Vila Costabella jedina.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.