Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Polemika
Povratak na članak

Za tri godine uzgojit ćete prave novinare pa nas onda 'anulirajte'

Gospođa V. Ž. odlučila je stati na kraj lažima i neistinama u medijima pa se obračunava s novinarima

Komentari 3

ND
new_day_yesterday
12:18 25.10.2012.

Iako smo slutili da će biti tako, potajno smo se ipak nadali da neće. Ali, evo, teško je iskorijeniti određeni mentalitet koji se čvrsto kalio kućnim odgojem, prijenosom s koljena na koljeno i u partijskim školama. Od '41.. na ovamo. A kako stvari sada stoje, koprivničko medijsko sveučilište moglo bi dostojno zamijeniti kumrovečku školu. :)

VL
DU
Deleted user
17:16 25.10.2012.

Ja ne ulazim tko je ovdje u pravu, ali g.Šlabek i Vi sada iskorištavate novine u kojima radite za javni obračun s gradonačelnicom. Mislio sam da je ovo rubrika regionalnih vijesti, a ne Vaš blog ili kolumna. Večernji ionako ima dovoljno (i previše) blogera i kolumnista. A Vi se bavite istraživačkim i izvjestiteljskim novinarstvom... ovako niste ništa bolji od osobe koju optužujete...

VL
AB
abendblatt
12:17 27.10.2012.

Neka Hrvoje Slabek, istrazi sve projekte koji su financirani JPP, i objavi vrijednost projekta i konacnu cijenu nakonzavrsetka ugovora, i obavezno imana javnih i privatnih partnera.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.