Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 62
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
mali volonter

Za svoj rođendan poželio je hranu za napuštene pse i mačke

Rođendan uz hranu za životinje
Foto: Privatni album
1/5
25.04.2016.
u 23:08

Edoardovi prijatelji spremno su odgovorili na želju s pozivnice, ali neki od roditelja nisu za to imali razumijevanja

Sedmogodišnji Edoardo Bepo Iuliano poželio je proslavu rođendana u igraonici, a na svojoj pozivnici prijateljima je napisao da mu ne kupuju poklone, već da umjesto njih donesu hranu za napuštene pse i mačke.

- Htio je tortu, a onda je zapeo sa željama, sve ima pa mu ništa nije padalo na pamet. I zato je s oduševljenjem prihvatio moj prijedlog da prijatelji donesu hranu, bilo mu je to super - priča nam Edoardova mama Zelda Ana. I dok je samom Edoardu ova ideja odmah bila prihvatljiva, jer odrasta uz kućne ljubimce, s mamom ih hrani čak i na dudicu, nerazumijevanje su pokazali odrasli.

- Neki su nam prilazili i čestitali na ideji, drugi to nisu mogli shvatiti. Pa je tako jedna od mama na rođendan donijela novac. Rekla mi je kako ona ne može kupiti hranu za životinje - kaže Edoardova mama. Priznaje da se malo brinula kako će sve proći, hoće li djeca donijeti hranu ili će njezin sin biti razočaran, no sve je prošlo više nego dobro. Igraonica je bila puna djece, a za napuštene životinje prikupilo se dosta hrane. Onu za mačke dali su udruzi Šapama od srca iz Makarske, a za pse Azilu Aurora iz Omiša.

Nakon dobro obavljene rođendanske akcije, Edoardo je nastavio sa svojim uobičajenim dnevnim aktivnostima, nastavio je pomagati mami. Dok se ona odmara od hranjenja malih maca koje su zbrinuli, u njegovom društvu mace su na sigurnom i ništa im ne nedostaje. Zajedno se zabavljaju i uz igrice.

Komentara 1

EV
evropljanin
13:49 26.04.2016.

slatki mali deckic. imas veliko srce,nek te citavi zivot samo sreca prati.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije