Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Stiže i snijeg

Za Sve svete pogoršanje vremena, oblačno i kišovito

snijeg u zagrebu
Tomislav Miletić/PIXSELL
24.10.2010.
u 19:50

Sljedećeg vikenda i na sam blagdan Svih svetih, što posebno zanima mnoge koji će tada i nekamo na put, nažalost, vrijeme više neće biti tako stabilno.

Idućih desetak dana vrijeme će biti promjenljivo, a pogoršanje najavljeno za ponedjeljak zahvatit će cijelu zemlju. Pljuskovi i grmljavina na Jadranu, a u unutrašnjosti također kišovito, s tim da bi u ponedjeljak navećer, uz osjetno zahlađenje, iznad 700 metara nadmorske visine mogao zalepršati i snijeg, glase meteorološke najave.

U utorak se na sjevernom Jadranu valja čuvati i olujne i orkanske bure, a kiše će uglavnom biti još u Slavoniji i na jugu Dalmacije. Od srijede se vrijeme smiruje. Dolaze dani pretežno ili djelomice sunčani, a tako će potrajati sve do kraja tjedna. U nedjelju i na sam blagdan Svih svetih, što posebno zanima mnoge koji će tada i nekamo na put, nažalost, vrijeme više neće biti tako stabilno.

– Moguća se iznenađenja, ali prema sadašnjim pokazateljima, u nedjelju stiže novo pogoršanje vremena s manjim padom temperature, a takav bi trebao biti i ponedjeljak – kaže dežurni prognostičar Hidrometeorološkog zavoda Dragoslav Dragojlović.

Komentara 6

RO
rokoniksa
09:31 25.10.2010.

Može li se dogoditi da hrvatski meteorolozi sruše svoj dosadašnji rekord i dva dana zaredom pogode prognozu. http://www.zabavnikplus.com/Naslovnica/Prikazclanka/tabid/59/ArticleId/872/language/en-US/Hrvatski-meteorolozi-prvi-puta-pogodili-prognozu-dva-dana-zaredom.aspx

Avatar Romano37
Romano37
20:12 24.10.2010.

Bilo bi uputno, da nas uz Dan mrtvih izvjestite, do kojeg ćemo dana moči osobnim vozilima do Mirogoja. Hvala.

EU
eureka001
20:29 24.10.2010.

mbi-pa bilo bi najbolje sa autima do groba????????????????

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije