Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 158
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
“Sukrivac za zločin je i AfD”
Povratak na članak

Za sve je probleme krivio Židove, napad pripremao po uzoru na australskog terorista

Dvoje ubijenih nisu bili Židovi iz sinagoge, već slučajni prolaznici. Četrdesetogodišnju ženu ustrijelio je s leđa nakon što je shvatio da neće uspjeti provaliti u zaključanu sinagogu

Komentari 9

ZI
zimerman
07:01 11.10.2019.

Nije bio poznat desničarima ,nije izlazio na demonstracije sa desničarima nije se družio sa desničarima zaboravili ste reći da nije imao ni desničarsku ideologiju. Za koga se ne zna ko je i šta je vi ga nazivate desničarom. Dok sak sa druge strane islamiste i ekstremne ljevičare vijesto prikrivate i krijete njihove podatke njh nazivate umnim bolesnicima.

VL
Avatar Ante-Portas
Ante-Portas
07:32 11.10.2019.

Takvi su i vecina desnicarskih komentatora ovdje, bar oni koji znaju ukljuciti kompjuter. Sve sto znaju je mrziti, za svoje probleme krive Tita i komuniste, Sorosa i migrante. Mastaju o nekakvoj revoluciji, svaki dan imaju druge idole, od Karamarka, Hassana,, sad Skoru, sutra tko zna koga.

VL
DU
Deleted user
10:34 11.10.2019.

Izgledalo je kao da Mr. Bean ide u teroristicki napad

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.