Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DEFORESTACIJA PRAŠUME
Povratak na članak

Za sječu Amazone uglavnom su odgovorne kriminalne organizacije

-Nemamo dovoljno policajaca, sredstava, i razinu organizacije- rekao je bivši policajac Antonio de Oliveira. Olivera već godinama radi s domorodačkim grupama da spriječi sječu prašume i obnovi ono što je uništeno.

Komentari 2

Avatar nekakav
nekakav
13:26 17.09.2019.

za sječu su prije svih krivi kupci drva i hrane, proizvedene na tim površinama. e sad, ako idemo dovoljno daleko u povijest, sječu amazone pokrenuli su portugalci, španjolci, nijemci. danas su glavni kupci amerikanci, i japanci. iza njih nijemci, englezi, kinezi... zašto se mi čudimo sječi amazonske šume, ako smo doma svoje posjekli? kakav obraz mogu imati amerikanci, francuzi, englezi, nijemci, kad optužuju brazilce za sječu, da amazonu treba čuvati?! pa gdje su europske i američke šume?!

VL
ŠĆ
šćtrlj
11:54 17.09.2019.

HDZ?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.