Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RAT U UKRAJINI
Povratak na članak

Za Rusiju iz Donjecka ide 30 lijesova, separatisti oborili helikopter

Najmanje 14 žrtava - Ubijen je i Serhij Kuljčicki, zapovjednik obuke u Nacionalnoj gardi Ukrajine

Komentari 5

RA
ranko75
15:12 30.05.2014.

Kako bi mi ne govorili, nemamo mi dovoljno mozga. Slaveni se tuku izmedju sebe, a ameri likuju. Koliko nam treba da shvatimo da su nam upravo ameri neprijatelji, i da se medju sobom trebamo pomagati. Mi imamo neki samorazruslilacki nagon da unistimo sami sebe, i to je glavni razlog nase propasti. U danom slucaju Belorusija i Kazahstan stoje kao monolitna stena sa Rusijom, a Ukraina pocela da se kurva sa Amerikom,hoce da udje u NATO. Ako ameri imaju pravo da napadaju zemlje tisucama likometara od svoje granice zbog svoga OSVAJACKOG interesa, to Rusija ima jos vece pravo da u odbrambene svrhe ometa Ukrainu da predje neprijateljima i stavi rakete rusima pod prozor.

VL
Avatar Jorge
Jorge
09:09 31.05.2014.

Urednik nije dobro pročitao članak, a autorica nije pojasnila koliko se Rusa nalazi među poginulima. Od 30 poginulih tek nekolicina je iz Rusije. U članku se navodi da su žrtve u drugom dijelu mrtvačnice s područja Donjecka.

VL
Avatar Jorge
Jorge
09:15 31.05.2014.

Posebno pitanje je zbog čega ukrajinske snage namju nikakvih oznaka na odorama. Niti zastave, niti oznake postrojbe i činova. Neobično za "regularne" trupe.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.