Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 23
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nestao u zagrebu

Za Ronnyjem tuguje i njegova mala prijateljica Ana Marija

Ronny
Foto: Privatni album
1/6
01.01.2016.
u 18:40

Prošlo je već više od tri tjedna otkad je Ronny otišao iz dvorišta obiteljske kuće na području Trnave, Vukomerec. Tražili su ga svugdje, lijepili plakate, zvali veterinare, ali još uvijek ga nema.

Njegovi ljudi ne znaju tko je tog dana ostavio otvorena vrata dvorišta, sumnjaju i da je to netko napravio namjerno. Viđen je još dok je bio u Trnavi, prelazio je prugu, no nakon toga gubi mu se svaki trag i mogao bi biti bilo gdje. Kad je nestao, oko vrata je imao plavu ogrlicu s kosturima.

Ronny voli i pse i ljude i čipiran je. Ako ga vidite, slobodno ga zadržite i zovite na 095/92-46-504. Nalazniku nude i nagradu, a kad se vrati kući najsretnija će biti mala Ana Marija koja danima tuguje jer nema njezina najboljeg prijatelja.

Ključne riječi

Komentara 1

PO
podravacc
21:40 01.01.2016.

Zadnje je navodno viđen u okolici Volovčice i Ivanićgradske ulice,prilazi ljudima i pokušava uspostaviti kontakt sa njima i psima koje šetaju

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije