Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 130
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Darko Horvat:
Povratak na članak

'Za relaksaciju mjera i revitalizaciju gospodarstva bit ćemo spremni na sljedećoj sjednici Vlade'

Darko Horvat ističe kako je Vlada došla do jedne situacije gdje mjesec dana odolijeva raznim pitanjima i zahtjevima oko popuštanja mjera

Komentari 5

ST
stefj
00:31 17.04.2020.

Evo, ipak je došlo iz ... u glavu. Prihodi proračuna su 30% planiranih, ako ovo ostane još koji tjedan, a ne mjesec, sve će se raspasti. Naročito u pogledu toga da se ne žele reformirati državne i javne strukture koje bi mogle puno efikasnije funkcionirati s trećinom ljudi... No, niti relaksiranje neće biti dovoljno, da prihodi porastu i na 60% planiranih, rupa će i dalje iznosi milijarde i milijarde mjesečno. Zadužujemo unuke i uništavamo budućnost... A zašto? Da bi neki birokrat zadržao prava i prihode?

VL
KO
Kokoiduhovi
10:55 17.04.2020.

Osim svega, gospodin ne zna hrvatski jezik, jer relaksacija je tuđica, posuđenica. Zamislite čuda, imamo svoje, hrvatske riječi popuštanje, ublaženje....

VL
KO
Kokoiduhovi
10:57 17.04.2020.

Tako i revitalizacija; hrvatske su riječi oživljavanje, preporađanje....

VL
Avatar EUJ-
EUJ-
07:13 17.04.2020.

Za relaksaciju mjera i revitalizaciju gospodarstva bit ćemo za uzimanje stranih kredita i za obnavljanje starih domoljubnih baljanskih mitova spremni.

VL
OS
oszg
08:57 17.04.2020.

ako je nesposobnost kriterij onda je gospodin Horvat na pravom mjestu

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.