Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 53
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Projekt 'nova škola'
Povratak na članak

Za ravnatelje škola posebna edukacija i ograničen mandat

Dostojanstven odlazak - Politička podobnost isključit će se iz kriterija za imenovanje, a traži se i da odlazak bude – uz otpremninu

Komentari 9

ME
meteoropat
17:07 07.02.2013.

Uz ravnatelje škole poseban mandat i ograničen mandat uvesti i za ravnatelje u vrtićima i to pod hitno! Podržavam prijedlog!

VL
MA
matan91
17:24 07.02.2013.

Bolje bi bilo da krenu od svoje političke kaste. Spasili bi mnoge živote i obitelji.

VL
HR
hrza
17:40 07.02.2013.

Kad ovaj "mudrac" nešto predlaže treba bit oprezan i otvorit četvere oči.

VL
ZA
zane01
17:48 07.02.2013.

Izgleda da se SDP specijalizira u posljednje vrijeme u organiziranju medijskih hajki na pojedine struke i njihove djelatnike! Specijaliziraju se u političkom udaru na socijalu, zdravstvo, školstvo... sve same ministarske uspješnice! Revolucionari po pozivu, ... očit uzor - metode Raskoljnikovaova iz poznatog filma! Samo, sramotno je do koje su mjere pasivni vodeći ljudi iz struke, krovne udruge...!

VL
ZA
zane01
18:07 07.02.2013.

Iza ove vlade, vjerojatno najnekompetentnije u novijoj hr. povijesti, ostane prava pustoš! A nije lako popravljati sve ono što političke štetočine mogu razvaliti u četiri godine! Sve sami biseri, ministrice i ministri, jedan do drugoga! Ne znaš tko je bahatiji,i, arogantniji, gori siledžija!

VL
Avatar deziderij
deziderij
06:59 08.02.2013.

Šteta što nama nikakve edukacije ni ograničenog mandata za ovakve kvazipolitičare ala Jovanče. Takvi onda nikada nebi mogli zasjesti na bilo kakvu političku poziciju a kamo li čelnu. Ovaj je svojevrsna štetočina i jedan od najgorih i rigidniji koji su ikada obnašali neku od vodećih funkcija. Živo zlo.

VL
LU
Lujo123
09:11 08.02.2013.

"Za ravnatelje škola posebna edukacija i ograničen mandat" Potpuno se slažem, ali i dodajem - ponajprije bi trebala posebno duga i temeljita edukacija iz područja demokracije, pristojnosti, pameti, kompetentnosti i još mnogo čega za ovog na sliki. Taj je poo svim pitanjima katastrofa nad katastrofama! A inaće bi "našim vladama" koje u pravom smislu riječi vladaju nad nama u interesu stranih tajnih službi kao nad eksperimentalnim miševima, ograničiti mandat na (recimo) mjesec dana. Sve kaj je preko toga donosi samo katastrofu!!

VL
OB
-obrisani-
09:52 08.02.2013.

Zane, jesu li Hrvatsku opljačkale SDP-ove vlade ili HDZ-ove? Koja je od te dvije stranke donijela Zakon o pretvorbi i privatizaciji i provela ga? Je li Milanovićeva ili Kosoričina vlada bilježila PAD GDP-a od 2,8% na godinu?

VL
MR
mrzimnerad
11:05 08.02.2013.

Ali i obavezan kurikulum za ravnatelje.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.