Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Reorganizacija pošte

Za prilagodbu tržištu HP traži partnera i plaća do 800 tisuća eura

Zagreb: Poštari na dostavi
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/3
05.07.2023.
u 09:51

Hrvatska pošta želi unaprijediti svoje poslovanje te u tome traže pomoć stručnjaka. Žele biti konkurentniji na tržištu.

Prvi put nakon 15 godina Hrvatska pošta (HP) priprema se za ozbiljnu reorganizaciju. Zatražili su pomoć stručnjaka. Oglašen je natječaj kojim traže partnera za ovaj posao.  Žele unaprijediti poslovanje i smanjenjiti troškove poslovanja, te osigurati povećanje konkurentnosti na sve življem tržištu.

Zahtjev je HP-a da konzultanti koje će odabrati obuhvate najbolja rješenja i prakse u industriji kojom se bave. U HP ovaj posao spremni su platiti do 800 tisuća eura, bez PDV-a, a natječaj je otvoren do 4. kolovoza.

Više pročitajte na Poslovnom dnevniku.

POVEZANI ČLANCI:

>> VIDEO Milanović: "Ministar obrane je nekakav predlagatelj, teklič, kurir Jovica"

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije