Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sletjeli u jarak u Međimurju
Povratak na članak

Za prijevoz u Sloveniju od imigranata traže 2000 eura po osobi

Međimurje je ponovno “atraktivna” destinacija za krijumčare ljudima, no za razliku od 90-ih godina, ovaj put ilegalce prevoze stranci, a ne domaći

Komentari 3

OB
ObrenM
09:00 15.05.2019.

Svako malo zahvaljujuci prometnim nezgodama sazna se za desetke ilegalnih migranata.Njihov broj u Hrvatskoj je vec za veliku zabrinutost.U nekim mjestima se formirajujl mjesne straze zbog zivotne sigurnosti zitelja.O kriminalu koji oni rade u kucama bez nazocnih stanara ne smije se pisati po diktatu Brisela i Angele.Na tom tragu su lazne tjesiteljske izjave naseg Vrhovnika i "pobocnika" Bozinovica.

VL
DU
Deleted user
11:23 15.05.2019.

Ovi međimurci su nesposobni čak i za švercanje migranata, nije ni čudo da je prosjek plaća županije 3000 kn....

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.