Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 10
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Današnji Večernji
Povratak na članak

Za predujmove novih ovrha u 7 mjeseci plaćeno 80 milijuna kuna

Treba biti forenzički stručnjak kako bi se utvrdilo koliko je preklapanja između blokiranih, odblokiranih, bankrotiranih i – ponovo blokiranih

Komentari 4

MO
moškov
05:23 16.09.2019.

glavnicu duga vratiti na rate prema mogucnostima a ostalo je lihva drzavnih i inih organa...

VL
ST
stefj
00:54 16.09.2019.

Eh, svi ti problemi s blokiranima drastično su se povećali kada je država na silu gurnula FINA-u u cijeli proces. Prije toga je sve bilo puno jednostavnije i brže...

VL
VR
Vrac666
07:18 16.09.2019.

Pojam blokirani građanin ne postoji nigdje na svijetu ali nigdje

VL
Avatar neidemdalje
neidemdalje
20:19 15.09.2019.

Nema tu sreće kad zakon pišu odvjetnički loby u sprezi sa bankarima i koruptivnim birokratima....a sve blagoslove potkapacitirani političari...prvo nisu smjeli strpati sve blokirane u isti koš...npr. one koji su životnom mukom došli u blokadu i one koji su se obogatili dignuvši kredite za koje su znali da ih neće vraćati a imovinu prodali ili prebacili..

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.