Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ipak se kreće
Povratak na članak

Za PPK 11,5 milijuna bespovratnih kuna iz IPARD programa

Mesna industrija Karlovac na listu 100 najboljih hrvatskih tvrtki po ukupnom prometu, a novac će iskoristiti i za modernizaciju

Komentari 2

DO
donqihot
16:30 17.01.2013.

EU standardi ? U čemu? Sigurno ne u pravima radnika, uvjetima rada i plaćama. Po tim standardima PPK je negdje malo iznad Kine

VL
NR
NK Remetinec
09:19 18.01.2013.

Jeste li znali da PPK ne koristi naše meso, već uvozi nekakav škart (II klasa) po odličnim cijenama i onda nama plasiraju proizvod. Naši seljaci u banani zbog toga.. ne kužim hebenu politiku i tko im to dozvoljava.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.