Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 96
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
peticija
Povratak na članak

Za povratak medicinskih helikoptera prikupljeno 11.000 potpisa

Pilot-projekt u četiri je mjeseca, od 9. rujna do 9. siječnja, imao 229 intervencija, ponajviše na južnom dijelu Jadrana, i svoju je isplativost time više nego dokazao, ističe Mladen Tureček iz Sigurnosti u prometu

Komentari 7

HA
hajduk1966
09:46 18.01.2016.

Nisu medicinski nego privatni i muzu ogromnu lovu,da helikopteri trebaju ali ako imamo svoje zasto ne dodati opremu koja vec postoji i koja je vec radila a ne pogodovati tajkunima koji posudjuju imena vani i zgrcu novac

VL
US
Usora110
09:42 18.01.2016.

U cija jedra vi pusete. Italijanski helikopteri nisu rode i ne trebaju se vracati. Ako su vrli ekonomisti vec izracunali isplativost onda peticija mora biti jasna. Modernizacija vlastite helikopterske medicinske hitne sluzbe koja ce sluziti civilnim ali i vojnim potrebama republike Hrvatske.

VL
VL
-.-@
08:59 18.01.2016.

mi trebamo kupiti takva 2 helikoptera a ne unajmljivati ih jer najam dođe koliko i helikopter imamo vrhunske pilote u MORHU koji su sigurno bolji od unajmljenih a dobro bi došli i HGSSu

VL
Avatar MarkoHR
MarkoHR
09:38 18.01.2016.

Kriminal, mito i korupcija SDP-ove vrhuške koja se skriva u pozadini tog ugovora tek će izaći na vidjelo dana... Namješteni natječaj je pisan tako da nijedna hrvatska tvrtka ne može ispuniti uvjete. Nedavno se čak i partijska Javna kuća sramotnoo angažovala, kako ovaj uhodani partijski biznis ne bi propao. Sjetimo se samo odlaska bivšeg ministra zdravstva u Italiju na skijanje, postoji puno indicija tko je bio sponzor tog "skijanja"..

VL
Avatar dr. Evil
dr. Evil
08:08 18.01.2016.

bilo bi bolje da ste prikupili 11.000 eura

VL
DE
demokršćanin
10:40 18.01.2016.

Budućnost će pokazati tko je za ovaj projekt ubrao pinku.Za isplatu privatnom vlasniku ovih helikoptera mogli smo opremiti svoje helikoptere i konačno riješiti plaćanje akcija spašavanju u kojem sudjeluje HGSS-a. kao i naplate osiguranja spašavanja stranih turista.Država se maćuhinski odnosinosi prema jednoj najhumanijoj službi.Svaka pohvala svima iz HGSS.a. i njihovoj spremnosti da u svakakvim vremenskim prilikama spašavaju ljudske živote.

VL
MA
maddog
14:11 18.01.2016.

skupljajte lovu a ne potpise!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.