Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 94
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZDRAVSTVO U GUBICIMA
Povratak na članak

Za plaće službenika na mjesec 100.000 kuna više

Ministarstvo:
 “Zaposlenih je isto kao i prije novog ustroja koji neće utjecati na proračun”

Komentari 4

DU
Deleted user
16:40 13.11.2014.

mora i varga da stvori svoje jatake... to je uobičajena procedura

VL
DU
Deleted user
18:14 13.11.2014.

To je sigurno štednja na Vargin način jer će manje uplaćivati neposrednim zdravstvenim radnicima. I tako zubar vodi ministarstvo zdravlja. Nazdravlje svima.

VL
Avatar 2222
2222
16:41 13.11.2014.

Evo opet moram reci da imamo pogresne ljude na drzavnom poslu,mjesto da taj novac ulozi u mladje ljude I oni postanu konkurencija ovima sto traze povisnja ,minister udovoljava njihova trazenja,siguran sam taj minister nebi dugo bio na poslu da samm ja premijer.U svako slucaju to je nepromisljeno umjesto da gradimo ekonomiju ,t.j. poduzetnistvo sa jeftinijim standardom u nasoj hrvatskoj mi ga zbog privatnih interesa kupujemo tako podizemo I stvaramo prolaz korupciji koja nas vec 10 godina unistava,mlade truje drogama I drzava to gleda I nista ne cini.Izbori su blizu narode nemojte spavati trazite novo rjesenje za boljitak sviju nas.

VL
Avatar upitnik.pita
upitnik.pita
17:06 13.11.2014.

...koliko novih je zaposlio u hzzo... i koliko u miz... i koliko im je platio službenih putovanja, kongresa, školovanja, projekta, mišljenja i prekovremenih sati...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.