Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 193
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nevjerojatno

Za ovo treba hrabrosti: Pogledajte kako se pomorac ukrcava na brod koji plovi

ukrcavanje na brod
Foto: Screenshot
1/2
01.10.2018.
u 17:39

Jedan je Finac pokazao kako se ukrcava na 190 metara dugačak brod u pokretu

Internet je osvojila snimka jednog Finca koji se ukrcava na brod dok on plovi.

Snimka je nastala još u travnju ove godine, a snimio ju je dron u blizini finskog grada Hailuoto, gdje se jedan pomorac s pomoću prijenosnog mosta ukrcao na brod koji je plovio kroz zaleđeno more.

Vidi se kako dvojica muškaraca stoje na ledu debljine 50-ak centimetara dok im se približava 190 metara dugačak teretni brod. U jednom trenutku muškarci približavaju most sasvim do broda te se jedan od njih penje na njega i nastavlja put prema luci Oulu.

Muškarca je pri ukrcavanju jedan kolega čekao na vratima, a drugi muškarac, koji je ostao na ''tlu'', odvezao se na snježnim saonicama.

Ključne riječi

Komentara 32

BO
Bombarder
19:44 01.10.2018.

Pih ovo je ništa, dvije od tri kolegice u PMS-u a ja pojeo zadnju čokoladu...toliko o opasnostima na poslu...

Avatar Jack Daniels
Jack Daniels
00:16 02.10.2018.

Kao klinac fora je bila uskok i iskok iz tramvaja u kretanju a da se ne govori i o "vjesanju" izmedju vozila i vagona.Kad pomislim danas na to, koji smo majmuni bili.Bitno je bilo biti "faca" u kvartu.

IL
ilijan1a
19:36 01.10.2018.

Ništa posebno

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije