Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Posjet premijerki
Povratak na članak

Za Merkel u Zagrebu vojne počasti kao za Kosor u Berlinu

Na svoj stoti dan mandata Angela Merkel vrlo je otvoreno ishvalila politiku Jadranke Kosor

Komentari 20

Avatar lolala
lolala
17:40 19.07.2011.

Nakon predizborne kampanje za Sanadera, evo je i za Kosor. Koliko joj plaćaju po satu?

VL
MI
miso
18:41 19.07.2011.

Ja sam do sada imao visoko mišljenje o Angeli Merkl. No, viidim da ju uspoređuju s premjerkom Kosor. Ako su, dakle, iste onda je i Angela nizašto.

VL
DE
deus ex machina
12:09 19.07.2011.

POŽURITE GOSPOĐO MERKEL ! Gospođo Merkel požurite s tom posjetom jer....pa nema smisla da državnica jedne ozbiljne države obnavlja posjete....u Remetincu.

VL
MA
maklin
12:59 19.07.2011.

Uskoro će Jaca praviti društvo svom dragom Ivi kojeg je pratila u stopu na slobodi tako i u zatvoru. Ali i drugi vrsni mafijaši iz HDZ-a će doći na dugogodišnje služenje u zatvoru. Šuker, Kalmeta, Dropulička, Čobanković, Šeks, Hebrang itd itd....

VL
DO
downunder
12:59 19.07.2011.

Mislim da ste pogriješili. A. Merkel se ponovo udala tako da nije razvedena

VL
FT
Fra tetka
13:01 19.07.2011.

Nadajmo se da će ju dragi Ivo prije toga otjerati u Remetinec

VL
AL
alapača
13:43 19.07.2011.

uprava zatvora u Remetincu treba razmisliti o kupovini novih tepiha i ravničkom protokolu prilagođenom djelatnosti ...npr. umjesto pleh muzike neka curama zazvekeću lisicama.

VL
AM
amajda16
14:41 19.07.2011.

Jadranka nisi najbolja,ali protivnici su ti d...li,pobijedit češ.Nisam član ni simpatizer ni jedne stranke ,ali kokodaku koal. se potrošila prije nego je počela.Za njih će jedino glasovati yu-nostalgija,pioniri,dementni penzići i ako još koga uhvate tko je protiv Hrvatska kakva god ona bila.

VL
DO
DoktorAmer
14:46 19.07.2011.

Nisam bas impresioniran Jacom, ali u Remetinac ne ce. Ivo je u Remetincu uglavnom zato jer je Frau Merkel to zahtijevala, a izgleda da nema te namjere sa Kosoricom. Hoces, neces ona ipak cisti korupciju. U Hrvatskoj je to kao onaj Herkulov posaao ciscenja augijskih stala sa dekadama nagomilanog djubra. Sigurno nije joj lako.

VL
SA
santos008
15:28 19.07.2011.

I Njemacka je vjerovatno trpila ponekad kritike zbog Hrvatske [Thompson,ustaske kate na pojedinim skupovima] tako da nam i pored najbolje volje nije ni mogla a vjerovatno ni htjela pomoci dok su pregovori trajali .SAD kad je to zavrseno niko nema prigovarati Njemackoj s kim ce trgovati i kome ce i pod kojim uvjetima pomoci ,a Njemacka to moze i hoce ,jedino da nam na vlast ne dodju komunisti ,jer niko nije budala da podupire vlas koja ce rusiti Njemacke interese u Europskom parlamentu.

VL
NN
Neće nikada,hahaha
16:03 19.07.2011.

Angela Merkel je na velikim mukama da Nijemcima objasni zašto trebaju spašavati Euro i Grčku, jer je sad već jasno da će najveći dio grčkog duga otplatiti njemački porezni obveznici, a oni ne žele dati više ni jedan euro \"lijenimm Grcima\". Zbogom Angela Merkel!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

VL
FY
Fuck you Mother Fucker
16:06 19.07.2011.

Ivo jeste bandit, samo je lose to sto ga je Merkel strpala u zatvor. E sad se postavlja pitanje, a zasto je Merkel prvo smijenila, pa strpala Ivu u zatvor? Mozda zbog Hypo afere? Nije tajna da je tu Njemackaa izgubila dosta love i da je u sve upetljan i Stoiber ili mozda Ivo nije zelio dati kakav poslic od par milijardi ili tako nesto? Obicno veliki predsjednike banana drzava smijenjuju kad ne igraju kako oni sviraju. Sve u svemu, slucaj \"Ivo bandit\" pokazuje koliko je Hrvatska u banani.

VL
VA
Valerija007
16:42 19.07.2011.

Pa što ako je ishvalili Kosoricu? Merkel je, nisu baš svi tako zaboravni, za naše zadnje izbore snimila spot koji se vrtio na našim televizijama, a u kojima je hvalila Sanadera. Nastavak ćemo vidjeti.

VL
DU
Deleted user
17:58 19.07.2011.

I Genscher i Mock i Papa dobili su svoj dio iz Hrvatske - sada Merkel dolazi po svoj dio. Taj posjet neće pomoći Jadranki Kosor da se održi i dobije ove izbore. To je već prozirna metoda koju su ljudii apsolvirali. No nikad se ne zna. Izborne igre uvijek iznenade.

VL
UK
Ugo Kajvez
18:15 19.07.2011.

Evo kako to njemci (i drugi) rade ............ . evo .......... Yugoslavia Debt Enslavement ......... sve je na mreži ......

VL
UK
Ugo Kajvez
18:17 19.07.2011.

Neznam čemu bi trebali odati počast njemcima, sve su nam uzeli, opljačkali do gole kože i nabili nam robovlasnički dug .............. . Što nisu uspjeli nasiljem u drug. svijet. ratu to su uspjeli financijama u 21 stoljeću ......

VL
PE
pejickat
22:38 19.07.2011.

Na svoj stoti dan mandata Angela Merkel vrlo je otvoreno ishvalila politiku Jadranke Kosor !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ili ja nis ne kuzim ili su ovi novinari kupili svoju diplomu negdje u Leskovcu za kojeg janjca ??? 100 dan mandata, sad mi trebaa zbilja strucno pojasnjenje o cemu je rijec?!

VL
PE
pejickat
22:44 19.07.2011.

Popularnost koju je imala na početku Kosor je izgubila, prvenstveno zbog krize, nezaposlenosti i zaduživanja države. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! NE NE , nego zato sto je odurna lazljivica kao i njezin dragi Ivo! ne sjeca se pljacke i veleizdaje strateski najvaznije kompanije u Hrvatskoj INE. Jaca se ne sjeca , nitko se od HDZ ne sjeca , svi lose pamte , samo se sjecaju da su svi posteni , a nisu zaboravili ni na naknade za veleizdaju . Jadan jadan hrvatski narod...

VL
DD
ddh
09:04 20.07.2011.

Nije jasno zakaj forumase i \"lijevu inteligenciju\" smeta posjet gdje. Merkel. Pa ako i to bude podrska gdji. Kosor u tome nama nista lose. Bit ce interesantno citati komentare istih, kad kao potpora Milanovicu i Iblerovom trgu dodju posjeti od velikih \"prijatelja\" Hrvatske recimo jednog Tadica ili Dodika. Nije slucajno, da je Milanovic izjavio i izjavljuje, da mu je Tadic blizi od Tudjmana. Ali salu na stranu. Zakaj vi koji pljujete po premijerki, vi koji zazivate vase Tadice i Dodike ne odete k njima. A Milanovica i Josipovica povedite kao dar. To bi bila prava stvar.

VL
UK
Ugo Kajvez
18:08 20.07.2011.

20.07.2011. u 09:04h ddh . Jel čitaš postove ovdje?? ............. da čitaš i pratiš, pogotovo što sam ranije postavio pod naslov \"Yugoslavia Debt Enslavement\" i potražio nastvak na mreži puno toga bi ti bilo jasnije ........ NEMA TU VEZE HRVATI SRBI i neznam tko još .......... bitna ti je pozadina njemačke manipulacije u svim zemljama bivše juge, vidjet češ koliki smo svi pljugeri ............

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.