Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zakon unije
Povratak na članak

Za lovačke trofeje lava, slona i nilskog konja treba dozvola EU

U trgovinu lovačkim trofejima tih životinja uključile su se međunarodne kriminalne skupine i zbog toga je Europska unija postrožila kontrolu

Komentari 5

Avatar comparator
comparator
11:08 06.02.2015.

Logičnije bi bilo totalno zabraniti tu vrstu trofeja ,a bilo kakvu vezu s trgovinom te vrste stavitiizvan zakona.

VL
NV
novo vriijeme
19:08 06.02.2015.

I dozvola psihijatra jer bi samo bolesnik ubio lava ili nilskog konja iz čista mira da ga stavi na zid i divi se svom zločinu.

VL
Avatar dioptrija
dioptrija
11:23 06.02.2015.

Belgija planira da vrati svojih 200 tona zlata, koji su deponovani u Velikoj Britaniji krajem tridesetih godina prošlog veka zbog straha od nemačke okupacije, javili su belgijski mediji, koji navode da se datum povratka zlata drži u strogoj tajnosti iz bezbednosnih razloga.. . . Još jedna cigla manje u zidu zvana EU-topija

VL
KO
kojesta
18:42 06.02.2015.

zanima me kaj na to vele novokomponirani hr. bogatasi, kaj buju tu izmislili za trofejcek na zidu. "globus" bu svejedno slikal.

VL
KA
kamoidemo
12:49 06.02.2015.

Pa da, te životinje žive na području EU

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.