Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zdenko Ljevak:
Povratak na članak

Za lažne emisije morat će vratiti novac, a mogu i izgubiti koncesiju

Tražit ćemo odgovornost onih koji su potpisima jamčili Vijeću da su novac potrošili na ono za što su ga i dobili, kaže šef VEM-a

Komentari 2

Avatar comparator
comparator
12:23 01.03.2013.

Mediji su dio demokracije kroz koje se na transparentan način prikazuje život te borba između dobra i zla i kad se na tako perfidan način mediji koriste u svrhu izigravanja njegove izričite namjene te ih se koristi u njihovu suprotnost onda moramo znati da ova država ima veliki problem s osnovama životnih pitanja. Moral i poštivanje prava izražavanja svih građana je ugrožen i u rukama nekih političkih struja koje su vrlo uvježbane za manipulaciju informacijama. To je jednako neprijateljskom i protu-državnom djelovanju.

VL
OG
Oger
12:53 01.03.2013.

@comparator, daj prestani o politickim strujama. Sve skupa je odraz morala hrvatskog gradjanstva. Kad je netko posten nema te politike koja ga moze navesti na nedjelo.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.