Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Paprene cijene'

Za kilogram grožđa 60, a za najam suncobrana čak 450 kuna

grozdje
Foto: Čitatelj
1/3
04.08.2014.
u 17:55

Čitateljica iz Rovinja potužila nam se kako kilogram grožđa na tržnici u Rovinju košta čak 60 kuna

Naši čitatelji i dalje nam šalju svoje fotografije i pritužbe na visoke cijene hrane i pića u špici turističke sezone.

Čitateljica iz Rovinja potužila nam se kako kilogram grožđa na tržnici u Rovinju košta čak 60 kuna.

- To je stvarno bezobrazno. Kilogram nektarina prodaje se po cijeni od 50 kuna, a pola litre pive u kafiću košta 23 kune, potužila se čitateljica koja nam je poslala i cjenik iznajmljivanja ležaljki na plaži.

Dnevni najam suncobrana i dvije ležaljke tako košta čak 450 kuna.

Jeste li i vi nezadovoljni cijenama na našoj obali? Javite nam se na javi@vecernji.net

Foto: Čitatelj

>> Zbunjeni gosti: Na računu jedna, a na cjeniku druga cijena

Komentara 81

BA
bajo2
18:13 04.08.2014.

koliko onda placa poreza na taj kilogram?nije to lose za drzavu.ako inspekcije ne spavaju neka mu fino upisu sve kilograme koje uspije prodati.neka plati masni porez.ostatak ce morati baciti jer ga za par dana ne mozes prodati ,ili neka ga sam pojede.samo neka plati porez.e takve treba dobro oplesti.tu drzava treba pokazati zube.kakvu reklamu napraviti za turizam i sta to vrijedi kada ima idiota.

L0
luena 01
18:30 04.08.2014.

"Dobri" smo mi ,ako nesto znamo onda je jedno ,kako turiste otjerati u druge zmlje...db.ih na godinu imali jos manje nego ove godine...

Ivan Štorga
18:27 04.08.2014.

Divlji turizam! Što ćete slijedećih godina? Hoćete li minuse potraživati od države, odnosno siomašnog naroda? Shvatite već jednom: turizam je nauka, turizam je posao, a ne pohlepa!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije