Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Stvar principa'

Zbunjeni gosti: Na računu jedna, a na cjeniku druga cijena

račun
Foto: Čitatelj
26.07.2014.
u 09:04

Nije stvar u te dvije kune, ali je stvar principa - rekao nam je čitatelj

Čitatelj portala Vecernji.hr požalio nam se kako mu je prilikom posjeta kafiću Mulo u Ražnju kraj Rogoznice obračunata cijena koja se razlikuje od one na cjeniku pa je tako svoje pivo platio dvije kune skuplje no što je mislio.

- Nije stvar u te dvije kune, ali je stvar principa - rekao nam je čitatelj i dodao kako je nakon prve runde pića naručio jos jedno točeno pivo.

- Zanimalo me hoće li i cijena točenog piva od pola litre biti veća nego na cjeniku, no ovog puta nam konobarica račun nije ni donijela - kaže čitatelj i ističe  kako mu je prilikom plaćanja konobarica 'uredno zaračunala i piće bez računa'.

Jeste li i vi imali sličnih iskustava s pogrešnim cjenicima na nasoj obali? Javite nam se na javi@vecernji.net

Ključne riječi

Komentara 103

Avatar rothmans
rothmans
10:40 26.07.2014.

Linica nema, hvala bogu ali nekima svakako nedostaju njegove inspekcije, pa da citamo malo kako cvile jer im zatvorilo lokal i naplatilo kaznu

CI
ciara46
11:45 26.07.2014.

Koji smo mi lopovski narod. Samo znamo prozivati i psovati druge a sami smo pokvarljiva roba,

CH
CH2710
14:12 26.07.2014.

Bio sam nedavno na Krku. Varaju, muljaju i pljaćkaju na svakom koraku - kod teleoperatera, u trgovinama, u restoranima itd. U jednom restoranu, na primjer, nam ja u račun "tip" nabio 3 kave, koje nismo imali, a ribu od ca.. 300 grama naplatio kao od pola kile. Kad sam reklamirao vraćeno mi je 120 kuna. Neka to napravi 10 puta na dan = vrlo solidna "zarada". Nikada od Hrvata poštenih poslovnih ljudi. Žalosno, ali istinito.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije