Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tomislav Karamarko

'Za incident smo doznali tijekom noći, želim vjerovati da je riječ o glupom huliganskom ispadu'

Karamarko je utakmicu gledao u Kanadi
Foto: Facebook
13.06.2015.
u 14:44

Karamarko je sinoć na svom Facebooku komentirao kako je atmosfera bila 'kao kod kuće', a naknadno je komentirao i pojavu svastike.

Predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko utakmicu Hrvatske i Italije na Poljudu, koju je obilježio incident s kukastim križem na travnjaku, pratio je u Kanadi tijekom posjeta Torontu.

Karamarko je sinoć na svom Facebooku komentirao kako je atmosfera bila 'kao kod kuće', a naknadno je komentirao i pojavu svastike.

- Prijenos utakmice pratili smo u Kanadi na engleskom jeziku. Za sramni incident s kukastim križem, zbog vremenske razlike, doznali smo tijekom noći. Želim vjerovati da je riječ o glupom huliganskom ispadu i da će krivac za to brzo biti pronađen i primjereno kažnjen. Ne želim vjerovati da bi ovo mogla biti duboko smišljena podvala usmjerena na kompromitiranje Hrvatske - stoji na službenom Facebook profilu Tomislava Karamarka.

O incidentu iz Splita od jutra stižu reakcije i osude. Pojavu kukastog križa na travnjaku Poljuda Vlada je oštro osudila, a u priopćenju je istaknuto da policija već poduzima mjere kako bi pronašla počinitelja. - Vlada izražava veliko nezadovoljstvo zbog nemara organizatora utakmice koji je propustio učiniti sve potrebno da se spriječi takav incident - stoji u priopćenju.

Sve reakcije možete pročitati OVDJE.

>> Karamarko utakmicu gledao u Kanadi: 'Atmosfera je bila kao da sam kod kuće'

 

[PODRŠKA REPREZENTACIJI] Našoj nogometnoj reprezentaciji želim da večeras Hrvatsku predstavi u najboljem svjetlu, te da...

Posted by Tomislav Karamarko on 12. lipanj 2015
 

[ČESTITKA] Premda sam utakmicu Hrvatske i Italije gledao tisućama kilometara daleko od Hrvatske, atmosfera je bila kao...

Posted by Tomislav Karamarko on 12. lipanj 2015
 

[REAKCIJA] Prijenos utakmice pratili smo u Kanadi na engleskom jeziku. Za sramni incident s kukastim križem, zbog...

Posted by Tomislav Karamarko on 13. lipanj 2015

Komentara 37

DU
Deleted user
15:41 13.06.2015.

Karamarko je dakle osudio ovaj kukasti križ. U skladu s onom da lopov najglasnije viče "držite lopova"... kao, nisam ja ...

MA
macor
15:12 13.06.2015.

Ovo je djelo njegovih mladih obozavatelja.100%

DU
Deleted user
14:58 13.06.2015.

Da je gledao utakmicu na Bleiburgu, vjerojatno bi vidio kukasti križ!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije