Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Miro Kovač:
Povratak na članak

'Za Hrvate u BiH su faktička ravnopravnost i europski put dvije strane iste medalje'

Danas je održana tematska sjednica saborskog Odbora o Hrvatima iz Hrvatske posvećene položaju Hrvata u BiH

Komentari 6

DU
Deleted user
18:04 10.05.2018.

Cimbenik, HDZ je Hrvate oslobodio i stvorio im Hrvatsku. To što Hrvati nikada nisu zadovoljni to je druga priča.. Hrvati u BIH imaju svoju državu koja se upravo tako i zove Bosna i Hercegovina koju su sami na referendumu, svojom suverenom voljom odabrali.

VL
Avatar sindarela
sindarela
20:22 10.05.2018.

Kad Miro nešto kaže to je obično da ti guma na gaćama pukne od smijeha

VL
CI
cinbenik
17:51 10.05.2018.

HDZe je znakovito Hrvatski put ka EU oko 10 godina...MKMPiske,morali su promijeniti sve zakone HDZea,nad pred HDZe vrijeme...Naravno da je za Hrvate BiH jedini spas u EU...E sad se samo sjetite,napada na Kosnika,na hotel ERO,na neuspjeli samoupravu....Hercegovačku banku,...i sad se JDZe dozvalo da BiH treba sto prije u EU,a svijet ih smatra najvećim kocnicarima...Stranka opasnih namjera je unistila Hrvate BiH,a posebno Posavske,....Apsolutni vladari,apsolutno unistila Hrvate....Niti jedan HDZe Experiment nije uspio,jer nije bio EU odobren....

VL
Avatar Cokolinda
Cokolinda
17:31 10.05.2018.

druze Miro odmah ti lupi jednu dobru blokadu i to je to...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.