Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Amir Kanso:
Povratak na članak

Za eksploziju na kraju neće odgovarati nitko bitan

Odgovorni su svi koji su znali da se to umjetno gnojivo zaplijenjeno s ruskog teretnog broda prije šest godina nalazi u skladištu broj 12 – 2750 tona gnojiva na bazi amonijeva nitrata nitko nije premještao šest godina, kaže Amir Kanso

Komentari 4

SO
Sotona
16:59 09.08.2020.

Umjetno gnojivo zaplijenjeno s ruskog teretnog broda prije šest godina nalazi u skladištu broj 12 – 2750 tona gnojiva na bazi amonijeva nitrata nitko nije premještao šest godina, kaže Amir Kanso.. Ima Boga eto kako muškarčine funkcioniraju otimaju Rusima i i gnojivo i time se eto usrećuju ...

VL
DU
Deleted user
16:51 09.08.2020.

Kad su Izrael i Amerika ikad odgovarali za svoja (ne)djela

VL
SI
sisavac
16:03 09.08.2020.

Zašto se bavite trećom eksplozijom u nizu, ovom umjetnog gnojiva, a ne prvom i drugom?! Kao da tražimo odgovornost šofera cisterne benzina koju je parkirao kraj konzuma, u kojem je izbio požar i zahvati o cisternu! O prve dvije eksplozije ne pričate, što i tko je bio u hali 9, pa onoj pored nje, tko je zakupio to skladipte, što je u njima bilo... Oa zašto, stručnjaci, ignorirate, zataškavate, najbitnije?!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.