Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 77
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prijetnje na Facebooku

Za Dodikovu glavu 100.000, a Bosićevu i Tadićevu po 20.000 eura

Milorad Dodik
Foto: Davor Javorović/Pixsell
27.05.2015.
u 10:26

Sedam političara je na listi koja se pojavila na Facebooku: Dodik, Bosić, Tadić, Pavić, Radojičić, Radmanović, Đokić

Na Facebook profilu izvjesnog Borisa Dodika osvanuo je status u kojemu se poziva na likvidaciju nekoliko političara u Republici Srpskoj. Boris Dodik nudi novčane nagrade za glave sedam političara, prenosi RTV BN. U pozivu na koji je upozorila ova televizija navedeno je : "Svi slobodni strijelci širom kugle zemaljske zaustavite jednim hrabrim činom propast srpskog naroda. Srbi su nekad i za daleko manje stvari vođama odsijecali glave na spavanju. Ovi komunjarski izrodi zajašili su nam za vrat i uz pomoć stranih i domaćih petokolonaša ispiše nam krv. Pozivam sve rodoljube da uzmu ‘stvar u svoje ruke’. Srbija je vječna ako su joj djeca vjerna..."

Lista za likvidaciju

Na listi su za likvidaciju, između ostalih, Mladen Bosić, predsjednik SDS-a, Milorad Dodik, predsjednik SNSD-a i predsjednik Republike Srpske, Ognjen Tadić, dužnosnik SDS-a. Kako stoji u pozivu na Facebooku, za glavu Milorada Dodika se nudi 100.000 eura, 20.000 eura za glave Mladena Bosića i Ognjena Tadića, a 10.000 eura za Petra Đokića, Marka Pavića, Igora Radojičića i Nebojše Radmanovića. Izvjesni Boris Dodik, za kojeg RTV BN navodi kako je rođak Milorada Dodika, naglašava kako će onima koji učine to što traže biti “isplaćeno po završenom poslu”. Sve je potpisano imenom Boris Dodik – Berlin Crna ruka.

Policija i izjave

Komentirajući navedeni status na Facebooku, ministar unutarnjih poslova Republike Srpske Dragan Lukač kazao je kako će policija Republike Srpske reagirati u bilo kojem slučaju kada je riječ o pozivanju na izvršenje kaznenog djela i svaka od tih osoba bit će procesuirana po zakonu. I ranije su političarima u BiH upućivane prijetnje preko društvenih mreža i e-mailova, ali i na druge načine. Policija je nerijetko reagirala i provjeravala postoji li opasnost da se one i ne ostvare. Vjerojatno će tako biti i u ovom slučaju.

>> Dodik ne vjeruje Sarajevu pa traži pomoć Beograda

Komentara 8

MA
magobank
10:57 27.05.2015.

Marketing po povoljnim cenama,.....

Avatar Rustem pasha Hirvat
Rustem pasha Hirvat
10:35 27.05.2015.

Ma kakve pare, iz zadovljstva.

Avatar ivek
ivek
12:39 29.05.2015.

obicne glupost..dodik i tak je bolestan..ima sece i visok pritisak,,, moze krepat svaki sec

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije