Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 99
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VEČERNJI DOZNAJE
Povratak na članak

Za deset dana u štrajk će ponovno četiri županije s kojima je danas započeo

I dok sindikati neće javno i unaprijed najaviti koje županije i kada ulaze u štrajk, neslužbeno doznajemo da će intenzitet štrajka biti svaki deseti dan.

Komentari 4

VL
vlatx
23:42 10.10.2019.

Da nema učiteljica ne bi vi znali čitati a kamoli pisati ovakve gluposti kakve pišete. Ako niste znali učiteljice moraju završiti fakultet a sa srednjom školom ih može svatko zaje****** od roditelja koji su toliko nepismeni da ni svojoj djeci ne mogu pomoći u prvom razredu osnovne škole. Svako malo se obrazovanje podcjenjuje od nepismenih i priglupih koji ni vlastitu djecu ne mogu odgajati već to očekuju od učiteljica.

VL
DI
Diplomat2
20:27 10.10.2019.

Kao oni ce ,ako im se place povecaju, vise uciti nasu djecu, a sto je sa onima u 3-maju, uljaniku, cistacicama, vojsci, policiji, zar oni manje rade? Bilo bi najbolje kada bi dobili vece place nego oni u Njemackoj, daa nebi i oni otisli u Irsku ili Njemacku, a djecu cemo onda poducavati mi roditelji, mozda bi imali onda vise znanja

VL
Avatar freen
freen
21:26 10.10.2019.

puno ljudi radi za 2500kn,kome da se oni žale ,kome,prosvjetari bi plače ko u saboru.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.