Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Drama u Supetru
Povratak na članak

Svpetrvs hoteli ušli u posjed nekretnina kojima se koristio NK Jadran; Marković: Ovo nije gotovo!

Provedena je sudska ovrha na temelju pravomoćne odluke Županijskog suda u Splitu iz 2020. godine. Riječ je o kompliciranom sporu između Svpetrvs hotela i Grada Supetra, u kojem obje strane imaju pravomoćne presude pa gradonačelnica Supetra Ivana Marković najavljuje daljnje pravne korake.

Komentari 12

LL
lijepa_li si
10:38 25.05.2022.

ovo nije kraj, reče drugarca gradonačelnica.. što li slijedi?

VL
UG
ugota
11:15 25.05.2022.

Nema veze sto je gradnacelnica dali je partizanka ili vjestica on je upravu na ovom slucaju hoteli su svi uzgradnjeni na privatnom zemljistu a put do groblja i nogometno igraliste je opcinisko a ovem lopovu nikad dosta prevario je bankeke u Ameriku posudio novac za restoran koji nije vrijedio 2 kune sakrio novac i otisio u stecaj - benkrapt -. samo da ne jebe ko sto su u proslosti u Supetru neki bogati ljudi izgubili glava

VL
BE
bezvrijedanyugodinar
11:13 25.05.2022.

Drugarica misli da se ne treba zakona držat ko pijan plota

VL
Avatar nekakav
nekakav
11:10 25.05.2022.

čovjek je to kupio zakonito, što se nudilo je platio, i to je to. sad se neki, koji svojataju tu imovinu, žale. što se grad, općina, nije javila na te natječaje, ovrhe? pa kupila, i riješila problem. je, bilo je nekad puno toga društveno vlasništvo, neki su imali i upisano pravo korištenja, kojeg su mogli zakonito pretvoriti u vlasništvo, početkom 90-ih. nek si gradonačelnica malo pročita presude ustavnog suda, vrhovnog, o ovakvim tužbama. ne može grad tuđu imovinu, samo tako proglasiti javnom. pravo vlasništva se može steći i dosjelošću. al ne na javnome. to je teško dokazati, rijetko tko se uopće i odluči za takav način. predlažem da grad supetar otkupi sporni dio. ima para, što ne bi bilo.

VL
PE
Perspektivan
11:02 25.05.2022.

Niti je kriv grad Supetar a ni Duzic,on kapitalista ko kapitalista ne interesira ga ista osim profita. Država je kriva jer se u malom mjestu neke stvari ne mogu lomit priko kolina! Ali kad je to lipa nasa imala sluha za malog covika!?

VL
DU
Deleted user
21:45 25.05.2022.

Birokraciju pod hitno uništit u Hrvatskoj !Ti sitne duše skrivene iza politike su rak-rana našeg društva !

VL
UG
ugota
10:52 25.05.2022.

Nogometno igralist je to bilo mnogo godina prije nego se i jedan paviljon o palma uzgradili a cesta do groblja to je bio stari put [stara kala ]koju su stari Supetra izgradili i asfaltirali a turistiske zgrade su izgradile poslee na privatnoji zemlji Igraliste nije nikad bilo privatno to je Supetarskog naroda igraliste

VL
IV
Ivo0
12:12 25.05.2022.

kakav je ovo retardirani naziv hotela svprtvlgbtv

VL
Avatar anlaser
anlaser
11:20 25.05.2022.

Halo Markovićka , prestani trošiti tuđi novac na izgubljeni slučaj . Bilo je lijepo brojati lako zarađen novac prodajom nečije imovine a još više boli kada vidiš kako si to jeftino prodao !

VL
OP
Ocvali pupoljak
11:10 25.05.2022.

ime i preuzme onoga tko je napravio privatizaciju. Netko se morao potpisti.

VL
UG
ugota
10:54 25.05.2022.

Tog lopova iz Dugog otoka treba istjerati iz Supetra

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.