Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Samo najbolji rade u Pixsellu

Za agenciju snima više od 300 fotoreportera

Za agenciju snima više od 300 fotoreportera
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
05.04.2018.
u 08:00

Osim stalno angažiranih fotoreportera, Pixsell ima i razgranatu regionalnu mrežu suradnika kojih ima oko tri stotine.

Svaki dan četrdesetak Pixsellovih fotoreportera opremljenih najsuvremenijom foto i video opremom kreće na snimateljske zadatke. Oni u najkraćem mogućem vremenu isporučuju visokokvalitetne fotografije i video isječke brojnim medijskim redakcijama i klijentima koji od Pixsella naručuju snimanja za svoje interne potrebe.

Osim stalno angažiranih fotoreportera, Pixsell ima i razgranatu regionalnu mrežu suradnika kojih ima oko tri stotine. Pixsell, dakle, u potpunosti pokriva čitavu Hrvatsku, a ima i suradnike u svim državama u regiji. Zbog tolikog broja suradnika Pixsell je i najveća regionalna foto i video agencija. To prepoznaju i mediji iz država u hrvatskom susjedstvu pa konstantno raste i broj onih koji su redovni korisnici Pixsellovih usluga.

Kvaliteta fotografija Pixsellovih reportera nije ostala nezapažena pa su oni u proteklih deset godina dobili više od 20 nagrada na nacionalnim, regionalnim i međunarodnim natječajima. U rukama Pixsellovih fotoreportera zasluženo je završio niz nagrada za najbolju godišnju sportsku fotografiju koje dodjeljuje Hrvatski zbor sportskih novinara, kao i, hrvatskim fotoreporterima posebno značajne i drage, godišnje nagrade Nikša Antonini koje za najbolje fotografije godine bira žiri Hrvatskog novinarskog društva te brojne druge nagrade i priznanja.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije